Egy új anyag ki tudja szívni a vizet a levegőből! Időjárás: módosítva! A HAARP új csodafegyvere!

2017. szeptember 26., kedd
Mérnökök kifejlesztettek egy olyan új anyagot, mely a levegőben található vízgőzt folyadékká alakítja. Megvan az első modern időjárás befolyásoló fegyver?

Ez az egész egyúttal azt is jelentheti, hogy elképzelhető, hogy a HAARP időjárás manipuláló arzenálja újabb elemmel bővülhetett.

Bár a felfedezés egy független tudományos csoporthoz fűződik, a szálak valójában egészen a Pentagonig futnak.

Az egész kutatás a namíbiai sivatagi bogáron alapult, ugyanis ez a bogár képes a levegőből összegyűjteni a vízgőz részecskéket saját páncélján, míg egy hatalmas vízcseppet nem formálnak.

A kutatók tehát megint az anyatermészettől tanultak.

A Pentagon felfigyelt az érdekes kutatásra és megtámogatták az egészet, méghozzá bődületes pénzekkel. Nemrég napvilágot látott CIA-s dokumentumok igazolják, hogy a Pentagon - a Fehér Ház tudtával - folytatta le ezeket a tranzakciókat, időnként jelentést kérve a kutatások állapotáról.

A cél egyértelmű volt, akárcsak az okok: az USA minden áron létre akart hozni egy olyan új technológiai eljárást, mellyel képesek lehetnek az időjárást instant manipulálni.

Bár a HAARP rendszer jól működik, az ionoszféra módosításhoz gyakran idő kell.  A nemrég fölfedezett dolog pedig rövid idő alatt is óriási változásokat tud előidézni.

Egy csapatnyi tudósnak sikerült előállítania egy olyan forradalmian új anyagot, mely képes ugyanilyen módon kivonni a levegőből a vízrészecskéket, majd azokat folyadékká alakítani.

A bogár héjára emlékeztető felület tízszer gyorsabban nyer vizet a levegőből, mint bármilyen más anyag a Földön.

Óriási forradalmat hozhat majd az otthoni háztartások világában. Rengeteg gép hűtését lehet majd megoldani vele, vagy továbbfejleszteni.

Arról nem is beszélve, hogy olyan területeken, ahol állandóan kritikus száraz éghajlat van, vizet lehet majd kinyerni a levegőből, akárcsak a Star Warsban látott Tatooine nevű bolygón láthat hasonló funkciójú szerkezet.

Érdekes módon a valódi célt is belengették később egyesek a tudományos világban, szépen ráterelve a figyelmet a lényegre: felvetették annak is a lehetőségét, hogy az anyagot továbbfejlesztve időjárás befolyásolóm fegyverként lehetne használni.

Ha ennek az anyagnak egy más formáját fel tudnák a jövőben egy rakéta belsejében lőni, akkor vizet lehetne fakasztani ott, ahol soha nem esik eső.

Persze hasonló időjárás befolyásoló fegyverek már léteznek, de ezzel az anyaggal sokkal hatékonyabban, akár teljesen száraz közegben is vizet lehetne kiszívni a levegőből.

A felételezések szerint azonban fordítva is lehetne használni. Nagyon nagy mennyiségben ugyanis éppen hogy vizet lehetne elvonni a környezetből ezáltal, így gyakorlatilag komplett régiókat lehetne "kiszárítani" vele.

Gondoljunk csak bele: egy rakás drón hadsereg néhány óra alatt felszívja magát, miközben drasztikusan kiszárítják a levegőt, majd szép csendben tovább állnak.

Aztán idővel ezt rendszeresen megismételve az adott terület gazdaságilag tönkremegy.

Ez pedig azért jó, mert nem direkt hadviselés: nehéz megtalálnia  felelősöket, és anyagi kár okozása lehetne maximum a gyanú, vagy környezetszennyezés, nem pedig katonai tevékenység, így a lebukás sem jár akkor nemzetközi visszhanggal.

OSZD MEG másokkal is!

tudomány összeesküvés haarp időjárás manipuláció


Megtekintések száma: 79999

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet