Egy új teória állíthat feje tetejére mindent a párhuzamos világokról, a mennyről és a pokolról!

2023. február 18., szombat
A kvantumfizika legnagyobb ellentmondása lehet...

A kvantumfizikai kutatások legújabb eredményei nem zárják ki a pokol és a mennyország létezését. Halálunk után a tudatunk egy másik síkba kerül át attól függően, hogy hogyan éltünk.

A kvantumfizikai tudományának előrehaladásával egyre jobban lehetőségünk nyílik megismerni a kvantumfizikán belüli szokatlan világot.

A fizika terén oly sokat emlegetett bránok létezését is hamarosan bebizonyíthatják, ami új távlatokat nyithat meg az emberiség előtt.

Ha ugyanis bebizonyosodna a létezésük, akkor a legújabb eredmények szerint még az sem kizárt, hogy valóban létezhet a Bibliában leírt pokol vagy mennyország.

Na persze nem itt, a mi valóságunkban, de még csak nem is egy alternatív valóságban. Erre valószínűleg már sokkal korábban találtunk volna bizonyítékokat.

Tudósok egy csoportja úgy gondolja, hogy e két különleges, mitikus hely egy párhuzamos dimenzióban létezik.

A bránelmélet részben igazolja a feltételezést, akárcsak a kvantumfizika eredményeinek egyes szegmensei. Egyre több jel mutat arra, hogy valóban léteznek párhuzamos dimenziók a miénken kívül.

Ha létezik a mennyország, van pokol is

A felvetés még csak pusztán teoretikus, azonban sokan bíznak abban, hogy az elkövetkező néhány évben egyre több bizonyíték gyűlik köré.

A teória legnagyobb támadói azonban azonnal odaszegezték a kínos kérdést: mi alapján dől el, hogy valaki a halála után a mennybe, vagy a pokolba kerül? Véletlenszerű lenne?

A pokol és menny, a jó és a rossz működését különféle brán rezgésekkel magyarázzák. A rossz életvitelt folytató, alapvetően rossz szándékú emberek körül a bránok máshogy rezegnek, és más a felépítésük is, mint azoknál, akik példamutatóan élnek.

Vagyis a körülöttünk lévő bránokra vagyunk képesek kihatni elménkkel, cselekedeteinkkel, és ezek rezgése és milyensége határozza meg, hogy a pokolba vagy a mennyországba kerül át létezésünk új síkja.

A tudat az agy és a test halála után elhagyja a világunkat, ez egészen biztos. A lélek súlyát többször is megmérték, és egy haldoklókon végzett, sokat vitatott kísérletsorozat kimutatta, 21 grammal kevesebb lesz az ember súlya a halála pillanatában.

Ez minden esetben így volt, és nem volt összefüggésben a kilélegzett levegővel, a folyadék párolgásával sem. Valami, ami 21 gramm, elhagyta a haldoklók testét kimúlásuk idején.

Sokak szerint ez az emberi lélek, a tudatunk, mely átkerül egy másik, párhuzamos dimenzióba, ami lehet a mennyország vagy a pokol.

Elképesztő és merész teória, a kutatók azonban bizakodnak abban, hogy egyre több közvetett és közvetlen bizonyíték fog majd rendelkezésükre állni.

OSZD MEG másokkal is!

paranormál tudomány párhuzamos világok pokol kvantumfizika menynország


Megtekintések száma: 63706

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet