Egy új törvény megengedi, hogy házi kedvenceink mellénk legyenek majd eltemetve!

2018. december 8., szombat
Mit szólnátok hozzá? Magatok mellé temetnétek a kiskedvencetek?

Igaz, hogy egyelőre csak New York államban megengedett, hogy a gazdi mellé kerüljön kedvenc kutyája, cicája, vagy tengeri hörcsöge, de az ehhez hasonló törvények nagy eséllyel nem csak a több USA-beli államba, hanem akár Európában is precedenst teremthetnek.

Így lehet, hogy Magyarországon is eljön az az idő, mikor a házi kedvencet is örök nyugalomra lehet helyezni a családi sírban, elvégre ezek az állatok is egykor családtagnak számítottak.

Érdekesség, hogy az USA-ban az elhunyt személy rendelkezhetett úgy, hogy egy állattemetőbe temessék, de ez fordítva nem volt megengedett.

Mindezidáig.

A törvényi szabályozás emellett arra is kitér, hogy nem csak a kutyákat, vagy a macskákat lehet a gazda mellé temetni, hanem egyéb kisállatot is örök nyugalomra lehet helyezni a családi sírboltban.

Azt meg kell jegyezni, hogy nem minden temetőben lehetséges ez, bizonyos vallási felekezetű temetők ügyvezetői megtilthatják az efféle szertartásokat, de ott, ahol erre engedélyt adnak, lehetséges az állat végső búcsúztatása.Ti mit gondoltok erről az egészről?

Sokan úgy vannak vele, hogy maguk mellé temettetnék háziállataikat!

De ebben nem mindenki van azonos állásponton...

Szerinted jó lehetőség?

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

OSZD MEG másokkal is!

érdekes hihetetlen


Megtekintések száma: 25156

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet