Egy újságírónő rántotta le a leplet Merkeli gépezetről - megdöbbentő dolgokat állít!

2017. augusztus 12., szombat




Ha ez igaz, minimum börtönbe kellene záratni Merkelt, és a komplett EU vezetőséget! Romba döntik Európát. Keletről jött népek kezére játsszák a mi kis Európánkat…

A migránsok, és az afrikai, távolkelti csürhe hamarosan az egész kontinensünket bekebelezi.

Nincs visszaút, egyre csak özönlenek, gyilkolnak, erőszakoskodnak az európai lányokkal és nőkkel, és vegzálják az embereket. Ahová betelepednek, ott hamar megváltoztatják a környezetüket, és ugyanolyanná alakítják, mint azok a helyek, ahonnan "elmenekültek".

A német közszolgálati médium munkatársa megelégelte azt, ami a német médiában folyik, de egész Európa-szerte jellemző minden más országra Magyarország kivételével.

Claudia Zimmermannt azonban ezért "cserébe" ellehetetlenítették. Kirúgták állásából, nem kap munkát a médiában, szinte megbélyegezték. Pedig korábban a WRD-nek dolgozott, ez egy kormánypárti médiumokat tömörítő médium.

Elmondta, hogy őrületes megbotránkoztató dolgok zajlanak a német médiában migráns ügyben. Csak a bevándorlást éltető dolgokat írhatták meg, ezekre kaptak engedélyt felsőbb utasításra.

Nem volt helye kritizálásnak. A bevándorlókat nem lehetett vegzálni, sem rossz szavakkal illetni. A propagandának folynia kellett, még akkor is, ha mindenki tudta: a nép teljesen mást gondol az egészről, és nő a migráns ellenesség.

A Merkel-párti WDR különösen az újévi, Kölnben történt tömeges migránserőszakolás után ingott meg, a médium ekkor fel is vette a kapcsolatot Zimmermannal, aki egy élő közvetítés során osztotta meg véleményét a migránsokról. Az újságírónőnek ekkor lett végleg elege, és kitálalt.

Sok médiában óriási támogatottsága volt Merkel menekült politikájának, mely már akkor is omladozóban volt.

Aki mégis megpróbált szólni, vagy mélyebbre ásni, azt félreállították az útból.

"Fentről gyakorolják ránk a nyomást. A kellemetlen témákat egyszerűen nem okézzák le. Egy újságíró nem beszélhet ilyen témákról." - mesélte.

Az újságírónőt bojkottálni kezdte a munkahelye, témáit más WDR-dolgozó kapta meg feldolgozásra, de itt még nincs vége.

"A WDR-ben azt kérték a dolgozóktól, hogy ne legyenek kapcsolatban velem, ne is beszéljenek velem." - tette hozzá.

Elképesztő, mi folyik a német médiában, de világszerte Európában is. A migránsokat éltetik, holott senki nem veszi észre, hogy lerabolják a fél kontinenst, és tönkre teszik mindazt, amiért az európai emberek harcoltak és megküzdöttek, dolgoztak.

A liberális nyomás egyes országokban olyan hatalmas, hogy például Svédországba nem akartak beengedni egy magyar lányt, elutasítva kérelmét, annak ellenére, hogy a magyar állam kezeskedett volna érte.

Ellenben tonnaszámra fogadnak be migránsokat, és megpróbálják - ezt figyeld - INTEGRÁLNI őket a társadalomba...

Megőrült volna-e a világ? Ha csak a fele igaz ezeknek a dolgoknak, és márpedig igazak, akkor az EU vezetősgének, főleg Angela Merkellel az élen nemcsak, hogy távozniuk kellene, de börtönbüntetést lehetne kiszabni rájuk.

Hiszen romba döntik Európát. Keletről jött népek kezére játszották a mi kis Európánkat...

OSZD MEG másokkal is!

érdekes hihetetlen érdekesség politika botrányos felháborító


Megtekintések száma: 84846





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet