Egy virtuális avatar világban élünk, és valójában más lények virtuális "játékosai" vagyunk?

2024. január 23., kedd
Mi van, ha valaki egyszer kihúzza a dugót alólunk? Egy megdöbbentő teória nyomában.

Elgondolkodtál már azon, hogy létezik-e egyáltalán a világ? Hogy amit látsz, hallasz, érzel, az valós-e? Vagy mindez csak illúzió, és valójában tudatod nem is a te tudatod, és a tested sem a tied.

Mi van, ha a lélek nem más, mint egy valódi, nem a szimulációban élő különleges lény tudata, mely a virtuális test "bomlása" után egy másik virtuális karakterbe száll bele?

Talán a reinkarnáció jelensége éppen annak lehet a bizonyítéka, hogy egy hologram világban élünk, egy olyan virtuális szimulációban, melyet mesterségesen teremtettek? Ha így van, akkor ez a világ egy árnyékvilág. Egy olyan kibertér, ami nem valós, csak valósnak akar látszani.

Elhiteti az agyunkkal, hogy léteznek távolságok, hogy mindent a kezünkbe vehetünk, megfoghatunk, ízlelhetünk.

Olyan lehet, mint maga a Mátrix. Egy olyan világ, amiben a mi testünk csak egyfajta avatár, amibe a tudatot beleplántálják. Talán nem is úgy nézünk ki, ahogyan kinézünk, és valójában teljes mások vagyunk.

Azonban egyes lények újra és újra beleszületnek egy-egy emberi testbe, vagy avatárba, de nevezhetjük ezt a biológiailag - virtuálisan - létező anyagi masszát egyfajta holografikus kivetülésnek is.

Az agyunkat könnyű becsapni. Több kísérletet is végeztek ere vonatkozóan, mely bebizonyította, hogy a tudat és az agy nagyon könnyen átverhető, puszta illúziókba kergethető. Éppen ezért nem lehetetlen már ma sem elképzelni, hogy egy napon az emberiség is hasonló világokat tudjon létrehozni.

Ha valóban létezik reinkarnáció, akkor az egy ilyen tudat újraindulási folyamat bizonyítéka lehet, amit itt a Földön a szellem újjászületéseként ismerünk és értelmezünk.

Valójában azonban arról lehet szó, hogy a szimulációra csatlakoztatott lények tudata kerül át egy másik virtuális avatárba.

A teljesen megdöbbentő teória új megvilágításba helyezheti az anyagi létezés fogalmát, és magát a lélekvándorlást is.

A teljes igazságot azonban senki sem tudhatja erről, míg meg nem halunk. Sokak szerint ugyanis a túlvilág rejti a végső megoldást, és a nagy választ az életünk és életünk illúzióinak nagy kérdéseire.

Talán most, ebben a pillanatban sem létezünk. Talán soha nem is léteztünk. ha valóban csak egy mesterséges kivetülései vagyunk valaminek, akkor a végtelennek gondol univerzumunk véges, a szabad akaratunk pedig valójában nem is a mi szabad akaratunk.

Ijesztő belegondolni, és tudni azt, hogy a választ talán sohasem kapjuk meg erre az egészre, csak ha már átléptünk a halál kapuján, vagy még akkor sem...

OSZD MEG másokkal is!

paranormál szimulált világ


Megtekintések száma: 492865

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet