Egy volt amerikai haditengerész hiteles ufó felvételeket hozott nyilvánosságra

2017. március 21., kedd




A kiszivárogtatott képek saját elmondása szerint nem ember alkotta szerkezeteket ábrázolnak.

Soha nem látott, hiteles képek kerültek elő, méghozzá olyanok, melyek idegen járműveket ábrázolnak. Legalábbis a kiszivárogtató, aki egyébként korábban a hadseregnél szolgált - egész pontosan a haditengerészetnél - ezt állítja.

Meg van róla győződve, hogy az idegenek léteznek, és elmondta, hogy olyan anyag birtokában van, és olyan dolgokat látott, melyek nem hagynak kétséget afelől, hogy az emberiség nincs egyedül.

Graham Bethune sokáig szolgált haditengerészként, és többször tapasztalt szolgálatának ideje alatt szokatlan jelenségeket.

Több ízben a saját szemével látta, ahogy idegen, korong alakú tárgyak buknak le a vízfelszín alá, vagy jelennek meg a horizonton.

A most közzétett fotókat 1989-ben szerezte meg, és egy jó részét publikálta is akkor. Elmondta, hogy az igazság feltárása sokkal fontosabb számára, mint az, hogy hiteles és büszke katonaként emlékezzen rá a hadsereg.

A fotókon jól láthatóak azok az idegen tárgyak, melyek ma is annyira nagy lázban tartják a világot. Ráadásul ezek a fotók ahhoz képest, hogy milyen régiek, viszonylag sok részletet mutatnak az idegenek járműveiből.

A legtöbb fotó 1989. szeptember 27-én készült, és elmondása szerint egy barátjától szerezte meg a szigorúan titkos fényképeket.

A Tennessee állambeli Nashville közelében készültek a képek, melyeken felbukkan egy magasban lebegő, erősen fényt kibocsátó űrhajó. A belőle áradó fény kivetülése alapján sokan azt sejtik, hogy az ufót landolás, vagy emelkedés közben kapták lencsevégre.

A fényképek eredetileg úgy készültek, hogy a képet készítő személy épp Nashville külvárosában járt, majd a közeli erdő felett meglátott valamit lebegni.

Több sem kellett, autójával a helyszínre sietett, és ekkor vette észre döbbenten az ott lebegő földönkívüli űrhajót. Azonnal elkészített néhány képet, mire a tárgy hatalmas sebességgel eltűnt a látómezőből.

A felvételeket készítő fotós mindvégig anonim maradt, és a képeket átadta Grahamnek, aki akkoriban már több hasonlót látott haditengerészként a tengeren.

Tudta, hogy ezek között a járművek között, és a barátja által készített fotón látható korongok között szoros kapcsolat van.

Szerinte a hadsereg tudott róla, és minden bizonnyal a Pentagon fő fejesei is tudtak ezekről a tárgyakról, de szándékosan tettek úgy, mintha semmit sem vennének észre az egészből.

Nagyon fontos volt számukra, hogy a hadgyakorlatok zavartalanul menjenek, azonban mikor felhozták, hogy időnként érdekes, azonosítatlan felségjelzésű korongokat látnak, nem feleltek semmit.

Ebből lehetett tudni, hogy ez egy olyan kérdés, amit nem érdemes a tiszteknek, katonának bolygatni. Azóta azonban egyre több volt katonai és parancsnok áll ki a nyilvánosság elé az idegenekről beszélni, és feltárni a teljes igazságot.

ufó ufók idegen idegenek összeesküvés


Megtekintések száma: 35006





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet