Egy volt CIA pilóta vallomása szerint nem utasszállító gépek csapódtak a World Trade Centerbe

2016. november 9., szerda




A férfi annak idején eskü alatt vallott, és azt állította, hogy valami olyan dolog zajlott le szeptember 11-én, melyről a közvélemény és az emberek soha nem szerezhetnek tudomást.

Se szeri se száma a szeptember 11-ével kapcsolatos összeesküvéseknek, és mára már kezd lerágott csonttá válni a téma, mivel számtalan aspektusát kielemezték, felfedezték már.

Azt azonban a mai napig nem tudni pontosan, hogy valójában az történt-e, amit az emberek láttak, vagy a dolgok mögött egy sokkal titkosabb összefüggés is fennáll.

Egy korábban a CIA berkeiben pilótaként dolgozó férfi Bill Lear azt állította a tragédiát követően nem sokkal, hogy szerinte nem reális, hogy utasszállító gépek csapódtak volna a világkereskedelmi központ tornyaiba.

A férfi ráadásul eskü alatt vallott, és szavahihető, megbízható emberként ismerik korábbi kollégiái is.

Sok hasonló elemzés jutott arra akkoriban, hogy két olyan Boeing 767-es nem csapódhatott be volna úgy, és abban a szögben a tornyokba, ahogyan azt megtették a becsapódáskor.

A férfi még egy komoly pert is indított, melyben a Nemzeti Tudományos és technológiai Intézetet perelte be New Yorkban, és azzal vádolta őket, hogy nem ismerik el, hogy nem csapódhattak utasszállítók az ikertornyokba.

Az egyik, északi toronyba csapódó járat esetében a gépnek harmonika-szerűen össze kellett volna préselődnie a tornyot tartó acélgerendák miatt.

A férfi szakértőire és tapasztalataira hivatkozva azt is megjegyezte, hogy még ebben az esetben is fenn kellett volna maradnia a hajtóműveknek olyan darabokként, melyek felismerhetőek, vagyis ezek még egy ekkora becsapódást követően sem roncsolódhattak volna felismerhetetlenségig.

Az pedig merő képtelenség, hogy 540 mérföld per órás sebességgel csapódjon bele a toronyba egy ilyen utasszállító gép alig 800 méterrel a tengerszint felett, ugyanis nagy volt a légellenállás, és ez lassította volna a gépet.

A turbinák ugyanis nem ekkora légellenállásnak lettek tervezve, ezért is emelkednek a gépek mindig viszonylag rövid időn belől a magasba, a repülő magasságba.

A roncsok között találtak egy 4 ablakból álló panelt, mely ónem maradhatott volna olyan formában meg, ráadásul sokan azt gondolták, hogy talán nem is egy Boeing maradványa.

Az pedig már csak hab a tortán, hogy a gép hajtóműveinek nem lehetett volna bekerülnie a tornyok belsejébe.

A hivatalos teória szerint ugyanis a hajtómű és a kerozin szanaszét fröcskölt a tornyok belsejében, így olvasztva meg belülről az egész épületet, mely végül azok ledőléséhez vezetett.

Valójában az épület acélgerendái voltak olyan erősek, hogy a hajtóműveket kívül tartsák, de ez mégsem így történt. Adódik a kérdés, hogy pontosan miért?

Talán azért, mert egyetlen kifejezetten Boeinghez köthető repülőgép roncs darab sem került elő? Az általános vélekedés és a szekemberek által végzett vizsgálatok azt mutaták, hogy nagyon csekély alkatrész került elő, azok is inkább általános alkatrészek, amik nem segítenek meghatározni a gép pontos típusát.

Vagyis adódik a felvetés, hogy egy másik típusú vagy járatszámú gép csapódhatott be a tornyokba. Sokak szerint az sem kizárt, hogy irányítottan, és nem terroristák által.

Ugyanis bár ismeretes, hogy az „előkerített” terroristákról kiderültek bizonyos dolgok, mint például az, hogy repülős iskolákat végeztek, mielőtt véghezvitték a merényletet, de a 19.000 repülési órás tapasztalattal rendelkező Bill szerint kizárt, hogy egy tapasztalatlan pilóta el tudja navigálni a gépet New York felett alacsonya repülve a két toronyhoz.

Ráadásul sok felvételen úgy néz ki a becsapódó két gép, mintha nem is teljesen utasszállító gépek lennének.

A tornyok összedőlésének rejtélyét már meg sem említjük.

1945-ben, a második világháború utolsó évében az Empire State Building 79. emeletébe becsapódott egy nagy méretű katonai B-25-ös bombázó repülőgép. A becsapódás után az épületen belül felrobbant a gép üzemanyagtartálya is, és a lángok elborították az emeletet. Bár a 102 emelet magas Empire State Building megremegett a becsapódástól, de a bekövetkező kárt három hónap leforgása alatt

A World Trade Center ezzel szemben alig egy óra leforgása alatt összedőlt, és megsemmisült, alig maradt a romok alatt bármi, amit azonosítani lehetett volna.

A merényletek és a merénylet mögött álló okok valószínűleg még sok-sok évtizeden át titkosak fognak maradni, mígnem előbb vagy utóbb előáll majd valaki a teljes igazsággal.

összeesküvés 9/11 szeptember 11


Megtekintések száma: 88576





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet