Egy volt illuminátus tag szivárogtatott: a titkos szövetség 300 taggal akar a világuralomra törni?

2023. május 22., hétfő




Az illuminátusok világhatalmi terve egy hamarosan kirobbanó kataklizmával fog kezdődni.

Az illuminátusok hamarosan át vehetik a világ feletti uralmat. Ezt egy volt illuminátus tag szivárogtatta ki. Elmondása szerint bár nem nagyon van, akit ki engednek lépni a szövetségből, mert az ilyen tagokat árulóknak vélik, és megölik, vagy elhallgattatják, néhány embernek már sikerült eltűnniük a szemük elől, és új életet kezdeni.

Ő azonban úgy érezte, hogy az általa tudott dolgokat nem tarthatja magában, és nem tarthatja titokban a világ elől, ezért a nyilvánosság elé állt, igaz anonimitást kérve, arctalanul.

Elmondása szerint az illuminátusok világhatalmi tervei a végső fázisban vannak.

Ez azt jelenti, hogy egy 300 emberből - a legelitebb tagokból - álló tanács fog uralkodni a bolygón. Ez a tanács a végső tanács, mely azért is felelős lesz, hogy a bolygó nemzeteit megsemmisítsék, és egységes világhatalmi elitet, egy világkormányt hozzanak létre.

Később az illuminátus tag, aki szivárogtatott, mégis kamerák elé állt, felfedve az arcát.

Elmondta, hogy a titkos társaság tanácsa, a 300 ember között rengeteg a bankár, és maga szintű oligarcha, üzletember és politikus. Annyit elárult, hogy vanna köztük olyanok, akik az EU politikusai, így feltehetően maga szintű vezetőkről lehet szó.

A bankárok között vannak a Rothschildek és a Rockefellerek is.

Az illuminátusok célja az elkövetkező 1-2 évben egy globális háború vagy valamiféle kataklizma kirobbantása lesz, melyen keresztül véghez vihetik az emberi populáció megtisztítását.

Az emberiség létszámát ugyanis a terveik szerint 5-800 millióra fogják levinni. Ekkora tömeget ugyanis képesek kontrollálni.

Azaz további agymosásokkal rabszolgákat nevelni belőlük, majd elérni, hogy a szűk elitet egész életükön át eltartsák, miközben egy fogyasztói rabszolgatársadalom rabjai lesznek, hamis illúziókkal, és szabadságérzettel.

Elmondta továbbá, hogy a világháborúk a múltban szintén olyan kísérletek voltak, melyek során meg akarták tisztítani a társadalmat, és világuralomra akartak törni.

Azonban nem sikerült, így "csak" vagyonuk gyarapodott, és még nagyobb befolyásra tettek szert, így utólag bizonyos értelemben egyfajta előkészítése volt a végső tervnek a két korábbi világháború.

Mára mindenhová elérnek kezeik, mintha egy ezerkarú polip csápjai lennének.

AZ óra ketyeg, mindeközben minden tag azt várja, mikor jön el a végső pillanat, és lehet átvenni a világ feletti hatalmat.

OSZD MEG másokkal is!

rejtély rejtélyek összeesküvés illuminátusok háttérhatalom titkos társaságok


Megtekintések száma: 113987





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet