Egy vonalban álló monolitokat fedeztek föl - Intelligens élet a Marson?

2016. december 11., vasárnap
A három, közel azonos méretű, nagy kiterjedésű és szabályos monolit, vagy torony közel 3 kilométeres magasságig emelkedik ki a Mars vörös porából.

Gigantikus monolitok

Nemrégiben egy újabb, minden eddiginél sokkal rejtélyesebb felszíni formációt, pontosabban formáció együttest fedeztek fel a Vörös bolygó felszínén.

Méghozzá egy három, közel azonos méretű monolitot, vagy tornyot.

Ezeket, a hosszúkás, felfelé keskenyedő tornyokat mesterségesen építette egy intelligens, fejlett, ősi civilizáció. A marsiak létezése már rengeteg apróbb bizonyíték során vált egyértelművé a világ számára.

Ott van például a marsi arc, ami egyes források szerint valóban egy arcot formáz, csak már annyira sok felszíni homok és porréteg van rárakódva, hogy az újabb NASA felvételeken emiatt már nem látszódnak az arc igazi vonásai.

Ami a leghihetetlenebb ezekben a tornyokban, az az, hogy nem csak hogy mesterséges nyomokat viselnek magukon, de még pontosan egy vonalban is helyezkednek el.

Ilyen precíz objektumok esetében ez szinte lehetetlen lenne a természet által. Pláne, hogy a környezetükben nincsenek hasonló kiemelkedések a felszínen.

Természetesen a NASA-t is kifaggatták az ügyben, amikor elterjedt a felvétel és az elképzelés híre, de ők csak sejtelmesen annyit nyilatkoztak, hogy valószínűleg természetes felszíni formációk, annak ellenére, hogy a legtöbb szakember ezt kizártnak tartja.

Kilométeres nagyságúak

Ilyen egymás után álló formáció még a Földön sem található természetes okokból csak olyan helyeken, ahol a hasonló köveket, monolitokat mesterségesen alakították ki, és helyezték el egy adott elrendezésben, mint például a Stonehenge-nél.

Az előzetes mérések és becslések szerint több, mint egy kilométer magasan nyúlik ki a felszínből. Még egy 3 dimenziós animáció is készült a 3 titokzatos toronyról, mely megmutatja, hogyan is nézhetnek ki.

Valószínűleg az sem lehetetlen, hogy nem is kőből készültek, hanem valamilyen más anyagból, talán fémből, de a marsi por már betakarta őket, ezért olvadnak némileg bele az élettelen tájba.

Ugyanahhoz a fajhoz tartozhatnak

Felmerült az is, hogy talán egy, és ugyanazon fajhoz tartozhatnak ezek a tornyok. A Holdon is találtak már hasonló, több kilométer magasan a felszínből kitörő tornyot, mely valójában egy ősi, gigantikus méretű monolit volt.

Talán a Holdon annak idején jelenlévő idegen civilizáció ugyanazon az eredeten osztozott, mint a marsi civilizáció. De az is lehet, hogy csak valamiféle szorosabb kapcsolat állhatott fenn a két faj között, ezért ennyire hasonlóak a monolitok.

A Holdon is találtak már kupolákat dómokat, piramisokat, sőt, még bányászati tevékenységre is utaló kitaposott, több kilométeres vonalakat. A Hold, akárcsak a Mars, egyértelműen lakott volt egykoron.

ufó ufók idegen idegenek ősi idegenek marsi civilizáció


Megtekintések száma: 28035

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet