Egyesült Európai Államok, menekültek - "Akinek ez nem tetszik, távozzon az EU-ból" - jelentette ki Schulz

2017. december 16., szombat




A német vezetés azt akarja, hogy távozzon Lengyelország és Magyarország az EU-ból. Ehhez azért lesz egy-két szavunk nekünk is, nem igaz?

nemrégiben a Das Erste hálózat Tagesthemen programjában közösen beszélgettek Martin Schulzzal, az SPD vezetőjével, aki megint csak durva dolgokat mondott egyesekről.

És kikről másokról lenne szó, mint a szerinte nem engedelmeskedő államokról.

Szerinte, és a német vezetés szerint is takarodnia kell az EU-ból azoknak az országoknak, akik nem képesek fejet hajtani az EU centralizált hatalma felett, és több ezer, vagy több tízezer menekültet befogadni.

Ha Brüsszel ugyanis azt mondja, hogy nekünk márpedig együtt kell élnünk velük, akkor nincs mese, ez a parancs.

És mi jó alattvalók lévén teljesítenünk kellene a parancsokat.

Hazánkkal, és a csehekkel és a lengyelekkel azonban rossz lóra tettek. Bár megannyi viszályunk volt egymással, most mégis egységesen állunk ki a kvóta ellen.

Az Európai Unió több tagállama tiltakozott a kötelező elosztás miatt, Lengyelország, Magyarország és Szlovákia senkit sem fogadott be. Az Európai Bizottság ezen természetesen teljesen kiakadt.

Nem volt még megszokva neki, hogy valaki ellent mer mondani.

Visszatérbe a műsorra, és a Martin Schulzzal való beszélgetésre: Isabel Schayani kommentátornő – írja a szintén establishment-cseléd portál – „radikális konfliktusmegoldást” javasolt.

Az ARD-ben követelte, hogy Lengyelország, Magyarország és Csehország hagyja ott az EU-t.

A legfőbb szálakat persze sokak szerint, mint eddig is, most is Merkel irányítja. Mert a Mutti eltökélt szándéka teljes mértékben tönkre tenni a keresztény kultúrát és Európát...

OSZD MEG másokkal is!

magyarország politika menekültek bevándorlás brüsszel


Megtekintések száma: 41306





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet