Egyetlen este alatt megszabadulhatsz a sarkadon lévő bőrkeményedéstől!

2019. március 29., péntek
Csak egy kis krumpli vagy szódabikarbóna kell hozzá! Mutatjuk a trükköket!

A bőrkeményedés nem túl szép látványt nyújt, emellett pedig a repedezések utat engednek a fertőzéseknek.

Mutatunk egy egyszerű és gyors, de annál hatásosabb módszert arra, hogyan szabadulj meg tőle, mindössze némi nyers burgonya és szódabikarbóna segítségével! - írja a Nők országa

Szódabikarbónás dörzsölés

A szódabikarbóna nemcsak univerzális tisztító-, hanem szépítőszer is: használhatod arra, hogy világosabbá tegye a hónaljad, eltüntesse a nikotinfoltokat a bőrödről, arra, hogy a fogaid fehérebbek, a hajad tisztább legyen, de akár a pattanások, ráncok ellen is beválhat!

Mindezek mellett még abban is közrejátszhat, hogy puha talpaid legyenek.

Ehhez először is dörzsöld át őket a sokoldalú szerrel, így eltávolíthatod az elhalt hámsejteket, vagyis a kemény réteget.

Aztán a krumpli

Egy nagyobb darab krumpli elegendő fegyverként szolgálhat a hadművelethez: reszeld le, majd terítsd rá egy folpackdarabra, amelyet ezután tekerj a lábad köré!

A burgonya megpuhítja majd a megkeményedett részeket, mialatt te édesdeden alszol. Ám hogy mindezt hatékonyan tegye, húzz rá zoknit éjszakára!

Végső simítások

Egy nagyobb darab krumpli elegendő fegyverként szolgálhat a hadművelethez: reszeld le, majd terítsd rá egy folpackdarabra, amelyet ezután tekerj a lábad köré! A burgonya megpuhítja majd a megkeményedett részeket, mialatt te édesdeden alszol.

Ám hogy mindezt hatékonyan tegye, húzz rá zoknit éjszakára!

OSZD MEG másokkal is!

Forrás: Nők országa

egészség életmód


Megtekintések száma: 33728

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet