Egyiptom elhallgatott aktái: az előző emberiség nyomai és egy rejtett civilizáció - dokumentumfilm

2023. május 6., szombat




Egy szuperhatalom építése zajlott az elmúlt 3000 évben? Mióta először tisztították meg a homoktól a Szfinxet, rengeteg titok kimerült, mely ellentmond a világ történelmi ismereteinek...

Kairótól 200 km-re keletre egy 4500 évvel ezelőtt kézzel írt naplót tártak fel, az eddig ismert legrégebbi papiruszt.

Az ókori tekercs az egyik legizgalmasabb kérdést oldhatja meg, mely a gízai piramisok építésének körülményei és annak technikája volt.

Hogy hogyan is voltak képesek több ezer évvel ezelőtt rengeteg kőtömböt odaszállítani a helyszínre.

Emellett érdekes és fontos megemlíteni a piramisok valódi korát is, ugyanis sokak szerint mind a szfinx, mind a piramisok 12 ezer évesek, vagy még régebbiek.

Ezek alapján pedig még az egyiptomi civilizációnál is régebbiek. Sőt, ember előttieknek számíthatnak, mivel az akkor élt primitívebb emberi csoportok nem lettek volna képesek ilyen összehangoltan építkezni, ilyen monumentális dolgokat alkotni.

Ez rengeteg további kérdést vet fel...

Az egyiptomi szuperhatalmat az előző emberiség utódai építhették ki? A piramisok építése valóban egy fejlett ősi, ámde a kort megelőző szupertechnológia segítségével történt?

Rengeteg a régészeket foglalkoztató tényleg fontos, kérdés.

Hogyan és miként tettek szert az egykori építők a csillagászati és matematikai tudásra, mely mintegy belekódolt üzenetként ott rejlik ezekben a piramisokban?

A dokumentumfilm ezekre a kérdésekre, és sok minden másra keresi a választ.

Egyiptom legnagyobb elhallgatott titkairól még soha nem beszéltek ennyire részletekbe menően és ilyen őszintén. Ezeknek a dolgoknak egy része még az emberi történelmet is újraírásra, korrigálásra késztetné...

OSZD MEG másokkal is!

rejtély egyiptom piramisok


Megtekintések száma: 207846





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet