„Egyre jobban megy nekünk… Orbán Viktor a mecsetbe fog jönni bocsánatot kérni” – muszlimok üzentek a magyar társadalomnak?

2017. október 2., hétfő




Egy muszlim vezető megdöbbentő kijelentésétől hangos az ország. OSZD MEG, ha szerinted mi magyarok, TESZÜNK érte, hogy soha ne jöjjön el a muszlim vezető által ennyire várt pillanat!

Nekünk, magyaroknak most mindennél jobban össze kell fognunk, mert ellenségeink közösek. Ilyenkor az ellentétek, melyek köztünk dúlnak, kevésbé fontosak, mint az, hogy a hazánkat, azt a Kárpát-medencében található paradicsomot, amit őseinktől kapunk, minden áron megvédjük.

Most úgy tűnik, hogy a hazai muszlim vezetőség egy része fakadt ki, mert Magyarország nem hódol be a kényszeres betelepítésnek, mely az egész EU-ban zajlik, és melyet minden tagállam torkán le kívánnak nyomni.

Legalábbis nagyon sokan erre következtetnek abból, amit egy muszlim vezető üzent a miniszterelnöknek.

Az Echo Tv Informátor című műsorában üzent az egyik iszlám közösség vezetője:

“A régi idők már elmúltak. Egyre jobban megy nekünk. Iszlámellenes propagandájuk kontraproduktív. Ellenségeskedésük ingyen reklám az iszlámnak. Lassan Orbán Viktor fog a mecsetbe jönni és kifejteni véleményét az iszlámmal kapcsolatban, és bocsánatot kérni, amit az Echo Tv fog közvetíteni”.

Mostmár nagyon sokak szerint csak az a kérdés, hogy hány muzulmán él hazánkban és közülük mennyien radikalizálódhatnak.

Ha ugyanis komoly fenyegetést jelenthetnek, akkor hiába zártuk le a határainkat, gyakorlatilag "már itt van" az az ideológia, amit megpróbáltunk a határokon kívül tartani.

OSZD MEG másokkal is!

érdekes érdekesség bizarr európa politika bevándorlás


Megtekintések száma: 69485





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet