Egyre közelebb a vég? A rejtélyes, harsonaszerű hangokat már Kanadában, és Indonéziában is hallani lehet!

2017. november 8., szerda




Valami készülődik a világban...

Olyan folyamatok zajlanak a bolygón, amikkel nem vagyunk tisztában. Amikkel soha nem találkoztunk, és a tudományunk sem tudja őket megmagyarázni.

A világ, melyben élünk, folyamatosan változik.

Egyre inkább széthullik alattunk, és nem csak társadalmi, és ökoszisztéma béli krízis elé nézünk, hanem a kozmosz is egyre inkább fenyegeti meglétünket.

Égi jelek borzolják a kedélyeket szerte a világban. Hatalmas fénylő alakok, keresztek jelzik: valami végleg megváltozik.

Talán az emberi korszak zárul le a Föld életében, talán valami más történik, de egyértelmű, hogy a változások korát éljük. A végidők korát, amikor a Biblia leírása alapján is felszólalnak a végítélet harsonái az angyalok által.

Ezen harsonaszerű hangokat ugyanis egyre több helyen lehet hallani szerte a világban.

Korábban az USA egyes államaiban, és Ausztráliában lehetett hallani.

Most Kanadában és Indonéziában is felbúgtak ezek a vészjósló hangok.

Az eredetüket továbbra sem tudja senki. A tudomány nem leli a végső magyarázatot. Sötétben tapogatóznak ezzel kapcsolatban a legnagyobb elmék is.

Világszerte egyre több helyen csendülnek fel ezek a harsonái. A vallásos emberek úgy tartják, hogy ezek a mennyországból átszűrődő hangok, ami egy másik, rejtett dimenzióban helyezkedik el.

A végidőkben ez a világ egyesül majd a mi világunkkal, és ekkor kelnek majd fel a halottak, és jön el az Egyetlen entitás, aki el fogja ítélni mind az élőket és mind a holtakat.

Ha ez tényleg így van, akkor a harsonák jelzése egyértelműen jelzi, hogy nagyon közel lehet ez az időpont. A megmérettetés időpontja, amikor mindenki az Isten színe elé áll.

Ekkor fogunk egyesülni a teremtővel, és az ember ekkor fogja megérteni, hogy miből lett, és mivé lesz.

Jézus az evangéliumokban leírt életét és tevékenységét az "első eljövetele"-ként jellemzik. Ezért a következő alkalom, amikor Jézus majd ismét a Földre száll, már a második lesz. Ekkor történik meg a halottak feltámadása, a végítélet és Isten királyságának felállítása. A jelenlegi világrendszer véget ér.

A keresztények nagy része úgy gondolja, hogy Jézus második eljövetele az utolsó eljövetele is egyben: első és utolsó, a kezdet és a vég, Alfa és Omega. Mások nem jelölik számmal; úgy gondolják, hogy egy folyamat része.

Azt a legendákból tudni, hogy a pontos dátumát a második eljövetelnek senki sem fogja tudni...

Az emberi korszak végével egy teljesen új korszakba léphetünk majd át... ha az égiek is úgy akarják.

OSZD MEG másokkal is!

rejtély rejtélyek összeesküvés bizarr második eljövetel végidők


Megtekintések száma: 149467





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet