Egyre több a hiba a mátrixban? Összeomlóban a holografikus világ?

2017. június 29., csütörtök
Világszerte észlelhető anomáliák sokasága jelzi, hogy valami nincs rendben.

Különféle csíkok az égen, pixelesedés, hatalmas kockák, és fények. Egyre több megmagyarázhatatlan jelenség üti fel a fejét az égbolton világszerte.

Sokak szerint ez a globális jelenség valaminek az előszele, és míg egyesek a HAARP kísérleteit, a hologramokat sejtik a dolog mögött, addig mások szerint kezd összeomlani a világunk.

A világunk ugyanis egy szimuláció része lehet, vagy pedig egy olyan módosult világ, melynek nem minden eleme természetes és valóságos.

Talán a világban fellelhető anomáliák egy része nem véletlenül történik...

Nemrég a missouri-i autópályán figyeltek meg egy csíkszerű anomáliát a felhők között, mely kísértetiesen hasonlított a NASA 1969-es Hold-misszióján készített fényképpel.Azon a több évtizedes felvételen is ugyanolyan csík jelent meg, vagy ahhoz nagyon hasonló, melyre a mai napig nincs logikus magyarázat.

De a szintén nemrég rögzített, kocka alakú tárgy, vagy anomália szintén magyarázat nélküli. Az égen egyre több organikusnak látszó, ufóra hasonlító valami tűnik fel, mintha soha eddig nem látott számban érzékelnék őket az emberek.

Mi van, ha igazuk van egyes kutatóknak? Akik azt állítják, hogy a világunk valójában nem is létezik, legalábbis így, ebben a formában nem, és amiket valójában valóságosnak hiszünk, azok csak hologramok, kivetített mesterséges délibábok?

Sokak szerint az égbolt szinte teljes egészében ilyen lehet. Az okokról több teória látott napvilágot.

Egyesek szerint így akarják elfedni előlünk az űrben létesített hatalmas és fejlett emberi bázisokat, mások szerint az egyre közeledő Nibirut akarják "eltakarni" vele.

Ha valóban holografikus az égbolt, akkor azt a NASA a HAARP program keretében hozhatta létre, és szorosan összefügghet a chemtrailező repülőgépekkel, melyek az aktív anyagokat azért szórják a légkörbe, hogy az továbbra is egy vászonként funkcionáljon.

Hiba a mátrixban? Árnyékot vetnek az égre a madarak egy korábbi észlelésnél...

Mások szerint az egész világegyetem egy szimuláció, és mi valójában egy szimulált világ részesei vagyunk, amit egy felsőbb rendű faj, vagy egy teremtő erő hozhatott létre.

Bárhogyan is, úgy tűnik, hiba került a rendszerbe. Egy rendszerszintű meghibásodással lehet dolgunk, mely világszerte jeleit mutatja. Furcsa alakú felhők, bizarr fények, megmagyarázhatatlan eltűnések, és egyesek szerint ez még csak a kezdet...

OSZD MEG másokkal is!

rejtély rejtélyek összeesküvés szimulált világ hologram mátrix


Megtekintések száma: 123030

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet