Egyre több a megmagyarázhatatlan égi jelenség: valami történik a Föld légkörével?

2018. május 9., szerda




Sokak szerint a chemtraileknek köze van hozzájuk, mások szerint a HAARP működése okozza. Mi a teljes igazság?

Az elmúlt években egyre több azon jelentések száma, melyek arról számolnak be, hogy furcsa felhőket, bizarr fényeket vagy éppen égi jelenségeket figyeltek meg.

Ezeknek az eseteknek a száma tényleg drasztikus mértékben emelkedett, ami számos emberben felvetette a kérdést: milyen folyamatok zajlanak a Föld légkörében?

Valami ugyanis egyértelműen történik.

Mintha a légkör tényleg átalakulóban lenne, aminek köze lehet a vegyianyag permetezésekhez vagy a HAARP-hoz is.

Ezek folyamatok és kísérletek mindegyike képes az időjárást és az éghajlatot manipulálni. Az is szokatlan, hogy új felhőfajták jelentek meg, amiket azelőtt korábban nem lehetett megfigyelni.

Ezek olyannyira szembeötlőek voltak, hogy a hivatalos Felhőatlaszt is bővíteni kellett ezekkel az új fajtákkal.

Vajon a nagy fokú légszennyezettség okolható a jelenségért, vagy az összeesküvés-elméletek gyártóinak lesz igazuk, és a légkörbe juttatott, időjárást befolyásoló ismeretlen vegyi anyagok vannak ilyen hatással a fényre? 

A szinte napi rendszerességgel észlelt halojelenségek, bizarr, délibábszerű jelenések egy felborult Földi légkör képét sejtetik a háttérben.

Egy megzavart, tönkretett ionoszféráét, mely lehet, hogy összeomlóban van, és a Földünk is haldoklik.

A legutóbbi furcsa jelenséget 2018. március 3-án vették videóra Ecuadorban. A különös ragyogás olyan sebességgel emelkedett a horizont fölé, ahogy az átellenes oldalon a Nap éppen lebukott. 

Első pillantásra olyan érzése volt a szemtanúknak, mintha két Nap lett volna az égen. Az egyik éppen lenyugvóban volt, míg a másik éppen felkelt. Az anomália, ahogy egyre magasabbra emelkedett, erősen megnyúlt, majd lassan elhalványult.

Ilyen és ehhez hasonló jelenségekkel van tele most az internet hetek óta.

Az égi jelenségek egyébként magában a Bibliában is meg vannak említve a Jelenések könyvében, mint egyfajta előjelei annak, hogy a végidők közel vannak, és Jézus újra eljön a Földre, hogy a végső ítélőszék ítélkezzen élők és holtak felett.

Égi fények Ecuadorban...

Négyzet alakú felhők, állítólag a HAAP következményei

Világszerte észlelnek különféle fénynyalábokat is...

OSZD MEG másokkal is!

hihetetlen összeesküvés bizarr végidők megmagyraázhatatlan


Megtekintések száma: 23186





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet