Egyre több elemző szerint a multikulturalizmus bukásának napjait éljük! Civilizációk összecsapása következik?

2017. október 4., szerda
Lehetne szépíteni, és megjegyezni, hogy nem minden bevándorló alapvetően rossz szándékú, és ez valamilyen szinten igaz is. 

Számtalan olyan ember akad köztük, aki később gond nélkül beilleszkedtek a társadalomba, és orvosként, ügyvédként keresik kenyerüket.

Itt azonban a hangsúly az arányokon van. A bevándorlók többsége ugyanis negatív elemként viselkedik, ráadásul az iszlám szélsőségek buzdítására hamar átáll a másik oldalra.

Ma már szinte minden független politikai elemző, szakértő egyetért abban, hogy a multikulturalizmus megbukott.

Ez egyszerűen nem képezi vita tárgyát, ez maga egy tény. A másod, és harmad generációs bevándorlók is képesek terrorista merényletekre – mint ahogyan azt láttuk is az elmúlt hónapokban. Az arra tett kísérlet, hogy ezeket az elemeket bele integrálják a társadalomba, csúfos kudarcot vallott.

Egyszerűen túl sokrétű kultúrát kellene elbírnia és megtűrnie a multikulturalizmusnak, és ez a gyakorlatban nem fér össze.

Tehetetlen Európai vezetők, avagy a szándékosság gyanújában

Az Európai vezetőség természetesen - és nagyon zavaró módon – teljesen tehetetlen. Az Unió bambán bámulja az eseményeket, mint ez kisfiú bámul zavartan, amikor elveszik tőle a táskáját, majd kést tartva a torkához pénzt követelnek tőle. Ahelyett, hogy védekezne, megtenné a szükséges lépéseket, csak vár, és néz némán.

Többekben felmerült már az, hogy az európai vezetőség szándékosan néz félre a betelepülési hullámmal kapcsolatban.

Titkos paktumok, szerződések, zsíros pénzek állnak a háttérben. Ez az oka, hogy egyetlen vezető sem tesz semmit az ügyben, és ezért nincsen soha előrelépés, vagy komolyabb megállapodás a témában szinte minden héten összehívott nemzetek közötti tanácskozáson.

Ha kérdeznék, mi is azt mondanánk, hogy szándékosa nem vesznek tudomást az Európa végnapjait hamarosan előidéző eseményekről.

Bár sokak szerint Amerika mozgatja a szálakat, valójában azonban hosszútávon nem lenne érdeke Európa iszlám harcosokkal való betelepítése. Vagy mégis?

Tény, hogy az USA az Európai zavargásokból csak profitál, ugyanakkor presztizse gyengül, hiszen ott van egy világhatalom, a világ legmodernebb katonai csúcstechnológiáival, mégsem mer fellépni szárazföldi haderővel az iszlám állam ellen.

Ahogyan Európa többi országa sem.

Ráadásul a közelgő elnökválasztás is sokat nyom a helyzeten, a biztonsági játékra játszó Barack Obama sem szeretne egy nyilvánvalóan veszteségekkel és áldozatokkal járó háborúba, még ha meg is nyernék azt.

Oroszországnak szintén nem lenne hosszú távú érdeke, hogy elárassza Európát az iszlám világ. Főleg azért nem, mert Európával határos, ha Európa elbukik, akkor szomszédos lesz egy olyan agresszív kalifátussal, mely rendelkezhet majd azzal az erővel, hogy akár Oroszországot is megdöntse.a-multikulturalizmus-bukasa

Valójában azonban a világ nagy országainál is nagyobb játékosok játszanak a háttérben a világ sorsával, milliók életével.

Sötét, cigarettafüst lepte ovális szobákban szövögetik a tökéletes tervet, melynek során Európa és a világ önként, dalolva hagyja, hogy megfosszák szabadságától, miközben az emberek azt fogják majd hinni, hogy – látszólag – biztonságban vannak.

Az Új Világrend nagyon régóta létezik. Világszintű hálózata van, és képes kihatni a világ fontos gazdasági, vallási vagy egyéb eseményeire. Háborúkat szítottak, elnököket buktattak meg, eszmék vezetőit tüntették el a bolygóról.

Ez az Új Világrend most a bevándorlással, és az iszlám világ fenyegetésével most megtette a következő lépést a totalitárius világállam utópiája felé.

A terrorizmus és az iszlám szélsőségek elleni harc lesz az, ami összevonja egy zászló alá a világot. Ekkor fog megtörténni, hogy Európa országai is a biztonságot fogják választani a szabadságjogok helyett, és így az Új Világrend újabb komoly lépést tesz a teljes világuralom felé.

Mivel az emberek sehol sem lesznek biztonságban, önként fogják azt az alternatívát választani, ami biztonságot nyújt.

Nem lesz többé tabu és botránytéma a lehallgatás, személyek, magánszemélyek 24 órás megfigyelése, a bankszámlák, telefonhívások monitorozása, a világállam megtehet majd bármit, következmények nélkül.

A totális kontrollnak azonban meglesznek az árnyoldalai. Mint ahogy az Új Világrendnek is meglesz a sötét, hátsó szándéka.

Nem biztonságot akarnak majd nyújtani az embereknek, hanem uralkodni rajtuk.

Az árnykormány így lassan, de biztosan elfoglalja pozícióját a világban. Egy új, globális uniót fognak létrehozni, és eltörlik a nemzetállamok jogait egy felsőbb cél, a globális biztonság érdekében.

Az Új Világrend totális kontrollt fog gyakorolni a világ minden polgára felett. Aki neki nem tetsző életet él, viselkedik, vagy olyat mond, ami ellentétes az adott világkormány nézeteivel, azt megbüntetik majd, rosszabb esetben kiiktatják.

Jelenleg 13 család alkotja a modern kori illuminátust, közülük a legismertebbek az Astor, a DuPont, a Rockefeller, a Rothschild, a Kennedy, a Russell, az Onassis és a Morgan családok.

Az illuminátusok feltett szándéka, hogy az Új Világrend minél hamarabb létrejöjjön. Egy óriási vallási világháború – mely a kereszténység és az iszlám között fog zajlani – romjai felett fog majd elburjánzani az autoriter hatalom.

A világ feletti globális uralom megszerzésének forgatókönyve több egymásra épülő és egymással összefüggő alapvetésre épül. Ezek együttes célja a társadalmak szélsőséges atomizálása, az egyének tudati manipulálhatóságának megteremtése, a felettük való korlátlan befolyás megszerezése végett.

A családi kötelékek fellazítása, a nemzetállamiság gyengítése mint-mind azt a célt szolgálják, hogy eljöjjön az ő idejük. És ha a világ hagyja magát, akkor egy sötét, barátságtalan jövő elé nézünk, ahol az egyén többé nem létezik.

összeesküvés bizarr európa politika háttérhatalom bevándorlás


Megtekintések száma: 205999

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet