Egyre több jele van Krisztus második eljövetelére és a végítéletre: közel van a "vég"?

2023. december 15., péntek




Közel vagyunk a Bibliában megírt korszakváltáshoz?

A Biblia szerint a végidőkben el fog jönni a félelmetes bíró, hogy ítélkezzen az élők és a holtak felett. A végidőket különböző természeti katasztrófák, égi jelek fogják előre vetíteni.

Az utóbbi években egyre felmerül a második eljövetel lehetséges időpontja, és lehetősége. De vajon tényleg közel van a vég?

A társadalom és a nyugati világ korhadóban van, akárcsak az emberi jóság. A Bibliában leírt dolgokat követve egyre több teológus és hithű szakember véli úgy, hogy közel van az a bizonyos nap: az ítélet napja, mely szorosan összefügg Jézus második eljövetelével.

A Messiás a Jelenések könyve szerint egy egész Földre kiterjedő háborút követően fog eljönni. Valamint mindenekelőtt 7 éven át az Antikrisztusnak kell uralkodnia a bolygón, egy totalitárius szuperhatalom élén.

Egyesek szerint a harmadik világháború, ha lesz ilyen, az egy valódi vallásháború lesz az iszlám és a kereszténység között. A második eljövetel ennek a globális háborúnak a végén következne be. Az Antikrisztus személye egyre biztosabb, hogy Ferenc pápa személye.

Ő az, aki szerint Európa most túlságosan steril, és kötelessége a polgárainak utat engedni az agresszív és gyilkos iszlámnak.

Mondja ezt úgy, elárulva a kereszténységet, hogy közben az iszlamisták keleten keresztényeket fejeznek el, feszítenek keresztre. A pápa tehát a nyáját a sötétségbe vezeti...

"És láttam a megnyílt eget: íme, egy fehér ló, és aki rajta ül, annak neve Hű és Igaz, mert igazságosan ítél és harcol, szeme tűz lángja, és fején sokágú korona és ráírva egy név, amelyet senki sem tud rajta kívül; és vérbe mártott ruhába volt öltözve.

Ez a név adatott neki: az Isten Igéje. A mennyei seregek követték őt fehér lovakon, tiszta fehér gyolcsba öltözve.

Szájából éles kard jött ki, hogy megverje vele a népeket: mert ő vasvesszővel fogja pásztorolni őket, és fogja taposni a mindenható Isten búsult haragjának borsajtóját. Ruhájára és derekára az a név van írva: Királyoknak Királya és uraknak Ura. (Jelenések 19:11-16)"

Talán nem túlzás azt állítani, hogy Jézus második eljövetele a világtörténelem legnagyobb jelentőségű eseménye lesz. A Biblia határozottan beszél róla, mintegy 1.800 ószövetségi, és legalább 300 újszövetségi utalást találunk rá.

Krisztus visszatérése nem mindenkinek lesz jó hír. 

Azok, akik akkor a földön élnek, háborúra fognak gyülekezni ellene, és ellenségként várják vissza. És számukra Jézus visszaérkezése egyáltalán nem örömteli.

A gonosz el lesz pusztítva, és bár nehéz időket kell majd átélnünk ezalatt az idő alatt, amikor a Föld királya újra visszatér, újra, és véglegesen megtisztítja a világot az ősi gonosztól.

OSZD MEG másokkal is!

paranormál rejtély rejtélyek jézus második eljövetel kataklizma végidők végítélet avllás


Megtekintések száma: 168245





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet