Egyre több szakember szerint valódi lehet a megfagyott földönkívüliről készült archív felvétel!

2017. november 14., kedd
Lehet, hogy tényleg léteznek, és most végre sikerül is bebizonyítani ezt?

nemrégiben olyan korábban titkos VHS felvételek kerültek elő, melyek egy Kanadában talált földönkívüli lény teteméről készültek.

A lényt jégbe fagyva találták meg a mínusz tíz fokban.

Annyira féltek tőle a megtalálók, hogy kihívták a kormány embereit, akik a jelentések szerint gyanúsan hamar a helyszínre érkeztek, mintha már tudtak volna a dologról.

A kutatók és orvosok is csak drótokon rángatva merték felemelni a tetemet, mert attól féltek, hogy a tetem valamiféle káros sugárzást bocsát ki magából.

Az eredeti történet szerint, egy férfi különös videót mutatott az egyik barátjának 1992 telén, amelyen egy szürke, földönkívüli biológiai entitás, látszólag élettelen teste volt látható. Állítólag a helyi hómobilos klub tagjai bukkantak rá terepezés közben Montreáltól nem messze, Quebec környékén.

Később a hatóságok vették át az ügyet, és soha többé nem lehetett hallani az egész ügyről.

Feltehetően azért, mert a hatóságok rájöttek, hogy ez egy valódi földönkívüli teteme volt...A különös lényt el neve EBE lett, ami annyi tesz Extraterrestrial Biological Entity, vagyis Földönkívüli biológiai entitás.

A hivatalos averzió szerint a tetemet egy vadállat vihette magával az éjszaka, így vesztették el az eredeti megtalálók, valójában azonban arról volt szó, hogy "jobb belátásra térítették" őket.

Sokak szerint a kormányzatok nem csak Kanadában, de világszerte tudnak az idegenek létezéséről, de nem árulják el, mivel úgy gondolják, hogy az emberek globális szinten nincsenek felkészülve a válaszokra.

Egyre több szakértő gondolja úgy a VHS felvételről, hogy hiteles lehet.

nem láthatók rajta videó manipulációs nyomok, tehát ha átverésről van szó, akkor csakis úgy kivitelezhették, hogy bábot készítettek az illetők.

Egy bábszakértő szerint azonban a felvételek alapján profiknak kellett volna lenniük, hogy ilyet kivitelezzenek, akkoriban ráadásul csak egy szűk réteg értett ehhez....

OSZD MEG másokkal is! 

ufó ufók idegen földönkívüliek idegenek összeesküvés


Megtekintések száma: 20353

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet