Egyre többen figyelmeztetik az embereket! Ha ezt találod a szélvédő alatt, MENEKÜLJ!

2018. november 22., csütörtök
Egy magyar ember levele kering a neten, ami egy meglehetősen sokkoló, már-már borzalmas dologra hívja fel a figyelmet.

Nagyon fontosnak tartjuk, hogy olvassátok el, értelmezzétek, és figyelmeztessetek rá másokat is.

Több hasonló bejelentés is érkezett már korábban. A rendőrségtől hivatalos tájékoztatás ugyan nem érkezett, de a külföldi nyomozószervek több városban is adtak már közre erre figyelmeztető tájékoztatókat.

Előfordulhat, hogy egy nemzetközi szinten alkalmazott módszerről van szó, mely hazánkban is alkalmazva volt.

Ebből az esetből tanulnunk kell, hogy ne fordulhassanak elő ehhez fogható borzalmak. Ez ugyanis bármelyikünkkel megeshetett volna.

A WestEnd City Centerbenben voltam, bementem a Sparba venni néhány dolgot estére.

Miután végeztem, a parkolóba mentem a kocsimhoz. Gyors bepakoltam a csomagtartóba, beültem és akkor vettem észre, hogy a szélvédőn egy boríték van. Hirtelen azt hittem valami reklámanyagot kaptam, így nem foglalkoztam vele igazán, elindultam hazafele!

Út közben a visszapillantóba tekingetve furcsa volt, hogy egy fekete kisbusz szerű autó mintha utánam jönne. Egészen szinte a házunkig követett.

Nagyon meg voltam rémülve, hazaszóltam a férjemnek, hogy nyissa ki a nagykaput, hogy egyenesen az udvarra állhassak be, mert egy autó a nyomomban van.

Az utolsó saroknál nem kanyarodott utánam, hanem tovább hajtott egyenesen. Hazaérve a kocsiból kiszállva kérdezte a férjem, hogy hol az autó ami követ? Elmeséltem neki, hogy mi történt. Mit ne mondjak eléggé berezeltünk mindketten. Azután kinyitottuk a borítékot, ami az ablaktörlő lapát alá volt dugva.

Egy kisebb összeg volt benne! Természetesen hamis pénz volt!

Jeleztük a rendőrség fele is az esetet, akik elmondták, hogy ez egy új emberrablási trükk amivel próbálkoznak! Addig követnek, amíg meg nem állok, hogy kiszálljak és elvegyem a borítékot a szélvédőről.

Ekkor mellém húzódva kinyitnák a kisbusz oldalát és betuszakolnának, majd valószínű soha többet nem hallana rólam a családom. Lehetséges, hogy a parkolóban csak azért nem próbálkoztak, mert nem egyedül voltam, hanem mások is mozgolódtak abban az időben.

Köszönöm, hogy elolvastad és azt is, ha megosztod!

Üdv:

Berkes Vivien

Ez egy új emberrablási módszer tehát, és nagyon hatékony lehet. Azt nem tudni, hogy valakit raboltak-e el már így, de feltehetően nem először lett kipróbálva a módszer.

OSZD MEG másokkal is!

érdekes figyelmeztetés felhívás veszély


Megtekintések száma: 14734

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet