Egyvilágrend: egy földönkívüli istenség megérkezésére vár az árnykormány?

2018. március 22., csütörtök
Bankókba rejtett kód árulkodik a végső igazságról?

Létezhet egy kód, melyet a szabadkőművesek és illuminátusok tettek rá az amerikai bankókra.

Egy olyan titkos kód, mely rejtett motívumokat bújtat meg a fizetőeszközökön, és mely arról árulkodik, hogy pontosan mire vár az egyvilágrend.

Az egyvilágrend, vagy más nevén az új Világrend egy egységes, az egész bolygót átfogó árnykormány lesz, ahol minden emberi lény egyenlő lesz. Legalábbis látszólag.

Valójában egy maréknyi elit fog mindent irányítani. ott lesz a kezük a gázcsapokon, a vízkészleteken és az élelmezési rendszereken is.

Sokak szerint az egyvilágrendet irányító csoportok, és belső emberek egy jó része hisz egy felsőbb istenség létezésében. Ezt az istent pedig várják, és tudják, hogy egy napon majd eljön az égbőla Földre.

Sokak szerint a bankókon látható szombólumokat "összeolvasva" kirajzolható ezen istenség valódi arca: egy földönkívüli, magsabb rendű entitás.

Vagyis a vilgáelit felső tízezre a földönkívüli lényekkel, civilizációkkal is kapcsolatban állhatott és álhat ma is. Nem véletlen az, hogy ilyen nagy hatalomra éws befolyásoló erőre tettek szert.

Egyes dinasztiákban ugyanis tiszta vérvonal csörgedezik.

Ezen vérvonalakra pedig azért ügyelnek annyira, nehogy beszenynezzék, mert valójában földönkívüli vérvonalakról van szó.

Vagyis a fejünk felett van kialakulóban egy felsőbbrendű lényekből álló társadalom: a szuperemberek társadalma, akik nemcsak szupergazdagok, de hatalmat akarnak a Föld felett.

Eközben pedig várják intergalaktikus istenük eljövetelét.

Sokak szerint a reptiliánokkal kötöttek szövetséget. A reptiliánok már itt élnek a bolygónkon több ezer éve, és képesek emberi alakot ölteni, ily módon pedig észrevétlenül vegyülnek el közöttünk.

Az elmúlt évszázadokban szép lassan ittál be magukat az emberi közösségekbe, társadalmakba, és nem egy ízben hatalmi pozíciókba is kerültek, mellyel az egyvilágrend létrejöttét segítették.

Övék a gazdaság, a média, a gyógyszeripar, amivel kábulatban tartják az emberek jó részét.

A világnak azon részét, amit nem képesek uralni, az a tervük, hogy véglegesen megsemmisítik.

Ezen nyomok a dollárokon található szimbólumokba vannak szintén kódolva... Létezik egy protokoll, az Agenda 21 protokoll, mely egy teljes népirtást ír elő, különféle módszerekkel.

Ezt fogják alkalmazni a bolygó lakosságának ellenálló felére.

A végén így egy kiegyensúlyozott világ fog létrejönni, ahol csupán néhány száz millió ember él a Földön, ahogyan a Georgia-műemlékének monolitikus falán is olvasható, ez lesz a tökéletes egyensúlyi helyzet.

Az egyvilágrend tehát feltett szándékkal kívánja ezt agy egyensúlyi helyzetet visszaállítani, nem számít, hogy ez több milliárd ember halálába kerül majd...

OSZD MEG másokkal is!

földönkívüliek idegenek összeesküvés új világrend háttérhatalom


Megtekintések száma: 23166

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet