Éjszaka, az út mellett látták Slendermant?

2017. május 20., szombat




Hátborzongató felvételen a titokzatos lidércalak.

Új felvétel látott napvilágot Slendermanről? Legalábbis egy a Youtube-ra feltett különösen riasztó videóban látható, amint az út szélén, a sötétben elhalad.

Ezt a kamerás szerint mikor észrevették, nagyon megijedtek, és biztosak voltak benne, hogy a legendás lidércalakot látják.

Slendermanről rengeteg legenda kering. Egyesek szerint egy valóban létező szörnyről van szó, míg mások csak egy ügyes gerilla marketing termékként kezelik. Eredetileg ugyanis a szóbeszédek szerint egy fórumozó találta ki az egész Slenderman legendát.

A "baj" csak az, hogy a lényt világszerte rengetegen látták, és már gyilkossági kísérlet is kapcsolódik hozzá.

Az állítólag paranormális eredetű, arctalan, hosszú karokkal és lábakkal rendelkező humanoid lény nyomában a halál jár, és képes az emberek elméje felett is átvenni az irányítást.

Így történhetett a múltban az a megrázó eset is, amikor tizenéves kislányok próbálták megölni egy társukat, mert - állításuk szerint - Slenderman súgta nekik, hogy kövessék el a gyilkosságot.

A mostani felvételen a legvégén láthatjuk, hogy valaki, aki tényleg hasonlít a lényre, elsétál az út mentén, a sötétségben...

Vajon tényleg Slendermant sikerült lencsevégre kapni?

OSZD MEG másokkal is!

paranormál bizarr slenderman ijesztő paranormális


Megtekintések száma: 68478





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet