Ektoplazmát sikerült megfigyelni kamerákon keresztül!

2017. május 31., szerda




A túlvilág egyik legfőbb bizonyítékaként tartják számon az úgynevezett ektoplazmát. Egy svájci kutatócsoportnak sikerült dokumentálnia az első jó minőségű felvételeket a vitatott jelenségről.

Ha létezik túlvilág, annak bizonyos nyomait a mi világunkban is fel kellene lelnünk. Főleg azért, mert érzékelhető módon a túlvilági lelkek előszeretettel járnak át a mi világunkba.

Szellemek, kísértetek, poltergeistek, és egyéb paranormálisnak mondott jelenségek formájában mutatkoznak meg.

A mai modern tudomány nem tud mit kezdeni ezekkel a jelenségekkel, és gyakran rájuk húzza a megmagyarázhatatlan skatulyát. Azonban van egy olyan jelenség, amit még a tudomány is képes bizonyos mértékben érzékelni, és képesek voltunk látni, megörökíteni a múltban is.

Ez pedig az úgynevezett ektoplazma.

Nagyon kevesen vannak, akik már látták az ektoplazmát, vagyis azt az anyagot, melyeket a transz állapotában lévő médiumok bocsátanak ki magukból egy-egy szeánsz során.

Ezt a füstszerű anyagot rengeteg rejtély övezi, pontos mibenlétére egyelőre nem találtak magyarázatot. Tény azonban, hogy páran igencsak megdöbbentek e titokzatos képződmény láttán, és rengeteg régebbi fényképen lettek ezek megörökítve, melyek különféle szeánszokon, szellemidézéseken készültek.

Az anyag általában a médium különféle testnyílásain át áramlik, vannak, akik szerint folyékony állapotú, és lebeg mások egyfajta füstként írták le.

2013-ban a tudomány hatalmas áttörést ért el. Ugyanis a történelemben hosszú időn után először tudtak ektoplazmát megfigyelni jól dokumentálható kísérleti körülményke között.

Vagyis lehetőségük nyílt a szakembereknek tudományosan is megvizsgálni.

Az egész 2013 decemberében zajlott le, amikoris egy svájci kutatócsoport és egy dokumentumfilmes csapat vörös fényben idézett elő egy médiumon keresztül ektoplazmát.

Ez a füstszerű ektoplazma hosszú perceken át volt megfigyelhető, és úgy gomolygott, kitöltve 3 dimenzióban a teret, hogy közben emberi alakra is emlékeztető formát vett fel.

A kutatók a kísérlet végeztével sem tudtak pontos magyarázatot adni az ektoplazmák mibenlétére, vagy arra, hogy hogyan keletkeznek, hogyan jönnek létre.

Egy biztos: a szellemek világa és a mi világunk között szoros kapcsolat áll fenn. A kapuk csukva vannak, de egyes kiválasztott képességekkel rendelkező emberek, mint a médiumok, képesek megnyitni ezeket a kapukat.

Ahol pedig megáll a tudomány, ott köszönt be a paranormális kvantumfizika világa...

OSZD MEG másokkal is!

paranormál kísértet szellem szellemek tudomány rejtély rejtélyek túlvilág kísértetek ektoplazma


Megtekintések száma: 103007





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet