El van átkozva a Démonok között 2?

2016. június 21., kedd




Az utóbbi pár hétben több nyugtalanító paranormális jelenség is történt, mely a Démonok között második részéhez köthető. Egy ember meghalt a moziban a film közben, mások pedig eltűntek, és azóta sem találják őket. Egy másik néző egy keresztet látott kirajzolódni a tükörben miután hazament. Tényleg el van átkozva a film, vagy csak tömeghisztéria tört ki?

James Wan legújabb horrorfilmjének vetítésén egy néző egyre erősödő mellkasi fájdalmakra panaszkodott. A film vége felé észlelte magán a tüneteket, de már túl késő volt, ugyanis amikor kiérkeztek hozzá a mentők, majd beszállították, már halott volt.

Ez azonban még nem minden. A testet később átszállították a halottasházba boncolásra, ám a szállítással megbízott szakember váratlanul eltűnt a testtel együtt.

Az esetet jelentették a hatóságoknak is, tehát nem álhírről van szó,  vagy a film ügyes marketing kampányáról.

Egy másik esetben eltűnésekről számoltak be a film alatt.

mozi-szekek

Állítólag történt olyan is egy amerikai moziban, hogy a nézők közül, az egyik székből tűnt el valaki, akire csak otthon találtak rá, eszméletét vesztve, és az illető semmire sem emlékezett abból, hogy hogyan is került a filmről haza.

Egy másik esetben egy nőt szállt meg egy paranormális erő, majd mikor hazaért a filmről, egy ijesztő kereszt rajzolódott ki előtte a tükörben.

Éppen ezen események hatására megindult a médiában egyfajta találgatás egy lehetséges átokról, mely a filmmel kapcsolatos. Ugyanis úgy gondolják, hogy ezek az események nem lehetnek pusztán a véletlen művei, és közük van a filmhez.

demonok-kozott-2

A Démonok között második részéről korábbi cikkünkben már írtunk, ahol kifejtettük, hogy mi igaz a filnben látott eseményekből.

Persze még az is megeshet, hogy tényleg egy erős marketing hadjáratról lehet szó, korábban már volt példa hasonlóra, azonban a hatóság bevonása a dologba új dolog lenne.

Éppen ezért gyanakodnak arra az emberek, hogy tényleg lehet valami az átokkal kapcsolatban. Nem ez lenne az első film, amit valamiféle megmagyarázhatatlan, ámde tagadhatatlan átok sújtana.

Sorozatos balesetek és tragédiák történtek a legendás Ómen vagy az Ördögűző forgatása során is.

[caption id="attachment_3857" align="aligncenter" width="740"]Részlet az Ördögűző c. filmből - A film hitelesen dolgozta fel az ördögűzés témáját. Sokan nem tudják, de igaz történet alapján készült. Részlet az Ördögűző c. filmből - A film hitelesen dolgozta fel az ördögűzés témáját. Sokan nem tudják, de igaz történet alapján készült.[/caption]

A démon megszállta lány történetének forgatása közben több alkotó is panaszkodott kínzó fejfájásra.

A főszerepet játszó Linda Blair később ideg-összeroppanást kapott,

amiből aztán hosszú idő múlva helyrejött.

A film bemutatásakor a nézők hisztériás rohamot kaptak a nézőtéren. Rómában a bemutató napján villám csapott egy négyszáz éves keresztbe, és ledöntötte azt.

paranormál kísértet szellem szellemek kísértetek ijesztő átok démonok démon elátkozott dolgok átkok


Megtekintések száma: 32308





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet