Elektromagnetikus portált fedezett fel a világelit 2009-ben? Azóta titokban tartják, a sötét titkot!

2018. április 10., kedd




Olyan dologra derülhetett fény, mely aláásná az emberiséget és annak múltját, jelenét és jövőjét is...

Ez az információ mindenkit elgondolkodásra fog késztetni arról, hogy milyen kutatások és felfedezések állnak a háttérben az emberi faj történelmében.

Egyes információk, nemrég napvilágot látott vallomások és dokumentumok szerint a világ elitje már évtizedek óta különféle kutatásokat pénzel, melyeknek célja olyan energiaforrások és egyéb fizikai jelenségek felfedezése és kísérletezése, melyek megoldást jelenthetnek a világ energiagondjaira a jövőben.

Egy ilyen kutatás során fedeztek fel valamit teljesen véletlenül, valamikor 2009-ben...

Ez egy titokzatos portál volt. Egy olyan elektromagnetikus elven működő átjáró, mely lehetővé tette különféle entitások a világok közötti átjárását.

A portál gyakorlatilag blokkolta az elektromágneses hullámokat, miközben átengedte az interdimenzionális kozmoszból érkező jelenségek, hullámok tömegét, így interdimenzionális "élőlényeket" is átengedett a világunkba.

A Hong Kongi és a Sanghai Egyetem kutatói megerősítették a hírt, és megjelentek cikkek a felfedezésről, majd minden elcsendesült, mintha az egészet egy felsőbb utasításra eltusolták volna.

Sokak szerint ez az egész azért történt, mert rájöttek, hogy a technológia mennyire nagy felelősséggel jár, és mennyire problémás egyúttal.

A portálok amiket a tudósok nyitottak ugyanis bizarr, megmagyarázhatatlan folyamatokat indítottak el, és nem evilági entitásokat engedtek át hozzánk.

A titkos kísérleteket még elzártabban , de folytatták, szigorú ellenőrzések alatt.

Hogy azóta mi történhetett, azt senki sem tudja. Az egyetemek kutatói nem nyilatkoznak, és sokakat nem is lehet megkeresni hivatalosan, ami aggodalomra adhat okot.

A portál technológiával egyesek szerint valami olyanra bukkantak, amiről nem tudhat az emberiség, mert az mindent megváltoztathatna. Mások szerint a portál technológia előnyét kihasználva az elmúlt években számtalan érdekes kísérletet hajtottak végre.

Bármi is az igazság, az elektromagnetikus portálokkal kapcsolatos kutatások körül nagyon gyanús a csend annak ellenére, hogy áttörést értek el... Véletlen lenne?

Szerinted mit tudhatnak a titkos kutatások, és mire jöhettek rá?

OSZD MEG másokkal is!

rejtély rejtélyek idegen nasa idegenek összeesküvés cia titkos akták


Megtekintések száma: 37735





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet