Élet a halál után - Mi történik valójában, amikor meghalunk? Egy új kutatás sokkoló felfedezést tett!

2017. július 30., vasárnap




Kutatók kaphattak képet arról, hogy mi vár az emberre a halál pillanata után. A tudósok értetlenül állnak a felfedezés előtt.

Lehetséges, hogy végre meglehet a válasz arra, hogy pontosan mi is van a halál után.

döbbenetes felfedezés küszöbén vannak ugyanis a tudósok, és képesek voltak olyan konkrétabb bizonyítékokat gyűjteni, melyet alátámaszthatják a túlvilágról alkotott elképzeléseinket.

Egyes eredmények ráadásul azt igazolják, hogy az emberek a halál közelének pillanatában valóban képesek szellemeket, lelkeket látni maguk körül.

Rengeteg ember számolt már be a világtörténelem során különféle halálközeli élményekről. Ezek nagy része bár soha sem volt bizonyítható, az a statisztikák és tanulmányok alapján feltűnt, hogy ezen beszámolók egymástól függetlenül mind hasonlóak, ugyanazt írják le.

Olyannyira, hogy kizárják a statisztikai véletlen lehetőségét.

Egy új kísérletsorozat keretében belga kutatók 154 egyénen végeztek megfigyeléseket, akik már haldokoltak. Így képesek voltak megfigyelni, betekinteni a túlvilág kapuján. Az eredmények bámulatosak voltak. Ezen megfigyelések alkalmával rögzítették a páciensek agyműködését is.

Észrevették, hogy a halál pillanatában az agyműködés elkezd változni, és hihetetlenül aktív lesz. A szokottnál is aktívabb, mint az agy valamin "dolgozna" közben, mielőtt a test meghal.

A 154 páciens közül 80%-uk tapasztalt hihetetlen békét és nyugalmat, közülük 69% látott maga körül éles fehér fényt, és a legsokkolóbb: 64%-uk látott maga körül emberi lelkeket.

Nem lehet véletlen tehát, hogy a rég elveszett szeretteinket látjuk magunk körül az utolsó órákban.

Erre mostmár tudományos bizonyíték is van, mert bár ezek beszámolókon alapuló eredmények, egymástól függetlenek, és kimerítik a statisztikai véletlen fogalmát.

A sejtések szerint ezeket a látomásokat és paranormális megtapasztalásokat, valamint a furcsa agyműködést az okozza, hogy mindeközben a lélek megpróbál valahogyan - egy általunk még nem ismert folyamat során - lecsatlakozni a testről.

A megfigyelt alanyok 22%-a tapasztalt testen kívüli élményt, amikor az asztráltestük által képesek voltak elhagyni fizikai testüket.

OSZD MEG másokkal is!

paranormál tudomány túlvilág spirituális lélek


Megtekintések száma: 171683





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet