Életre kelt a zombihal egy Fukushimához közeli üzletben?

2018. február 1., csütörtök
A felvétel állítólag egy sugárfertőzött hal ficánkolását mutatja. De mi a teljes igazság?

Egy rendkívül érdekes videó került fel a netre, mely az egész világot bejárta. Valóságos megosztási hullámot generált, mivel sokan azt gondolják, hogy valami paranormális történik rajta.

A felvétel egy ismeretlen konyhán játszódik.

Amíg a séf tesz-vesz a háttérben, aközben a kibelezett, szétvágott hal törzse hirtelen ficánkolni kezd, mintha életre kelt volna.

Mivel senki sem tudta, mi történik, valaki videóra vette, és kitette a netre.

Az embereket nagyon megosztotta, és sokan arról kezdtek el beszélni, hogy a zombi hal egy sugárfertőzött példány lehet, amit valahol Fukusima közelében fogtak ki az óceánból.

A valóság azonban picit más. Azt előre leszögezzük, hogy a felvétel bizony valódi.

A hal tényleg életre kelt, mondhatni feltámadt a halottaiból, azonban erre van ésszerű és logikus magyarázat.

A szokatlan jelenség a biológia egy talánya, még embereknél is feljegyezték, és annak idején, több száz évvel ezelőtt ez nagyon nagy riadalmat keltett, és sokak szerint innen eredtek az első vámpír és élőhalott legendák és riogató mesék is.

Ha pedig egy kicsit utána járunk, akkor észrevehetjük, hogy rengeteg hasonló felvétel kerül elő, túlnyomó többségében Japánból.

A rángás jelenségét még halottaknál is látni lehet időnként, ez nagyon riasztó lehet, főleg, ha egy elhunyt hozzátartozónkat látjuk ily módon "életre kelni".

Noha az agy halott, az idegrendszer egyéb területei még aktívak lehetnek.

A nővérek beszámolnak olykor reflex-mozdulatokról, ami azt jelenti, hogy az idegek nem az agynak küldenek jeleket, hanem a gerincvelőnek. Ez izomrángáshoz és görcshöz is vezethet. Van, aki csekély mellkasmozgást is látott már a halott betegeknél.

OSZD MEG másokkal is!

hihetetlen megmagyarázhatatlan bizarr fukusima


Megtekintések száma: 39859

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet