Életveszélyes buszjárat a Himalájába

2016. november 27., vasárnap
Ilyen ijesztő buszjáratot aligha láthattál még. A Himalájába vezető keskeny hegyi úton épphogy elfér a busz. csak erős idegzetűeknek!

Ha valaki igazán őrült, az habozás nélkül jegyet vált erre a buszjáratra, ami a Himalája zegzugos vidékein keresztül, egy a busznál alig szélesebb, szakadék mentén vezető úton viszi el a kalandorokat végcéljukhoz.

Az biztos, hogy a látványra nem lehet panasz. A jobb oldalon ülők talán jobban járnak, mivel a kemény sziklafal köszön vissza rájuk, míg baloldalon a halálfélelmet keltő riasztó mélység.

Természetesen mondanunk sem kell, hogy tériszonyosok számára nem ajánlott az utazás. Ellenben azoknak, akik imádják a kalandokat, és tényleg közel akarják magukhoz érezni a halált, azoknak érdemes kipróbálni ezt a buszjáratot.

A buszjárat történelmében már számtalan baleset és tragédia esett meg. Volt, hogy az egész busz a mélységekbe zuhant, de olyan is volt, hogy emberek estek ki belőle, akik túlzottan kihajoltak az ablakon, és egy élesebb kanyar során lezuhantak.

A csöppet sem veszélytelen utazás ugyanakkor számtalan izgalmat tartogat, adrenalin függőknek kötelező!

Ha tetszett, OSZD MEG másokkal is!

érdekes video érdekesség ijesztő


Megtekintések száma: 29845

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet