Elfeledett katonai raktárból került elő egy földönkívüli test? A 78-as nagy ufóhullám tényleg valódi volt!

2018. február 18., vasárnap




Egy használaton kívüli raktárban volt. Egy korábbi ufó invázió elfeledett nyomai?

Bizonyíték van ara, hogy egy földönkívüli teste áll egy palackban porosodva egy volt katonai komplexcumból előkerülve.

Legalábbis ezt állítják azok, akik szerint ez a bizonyíték alátámaszthatja azt a korábbi elképzelést,. miszerint egy katonai akció zajlott le Brazília térségében az 1977-78-as évben.

A formaldehiddel feltöltött üvegedényben 38 éve ázik egy különös lény teteme.

78-ban ugyanis egy földönkívüli invázió zajlot le titokban, egy hatalmas támadás a Föld ellen - állítják a történet ismerői.

Bár a brazil kormány az eset után különös gyorsasággal tüntette el a nyomokat és hallgattatta el a tanúkat, a dolog kiszivárgott, és a mai napig is kerülnek elő újabb és újabb bizonyítékok.

Létezik egy titkos akta, ami az úgynevezett Prato (Plate) hadművelet eredményeit tartalmazza, amely a brazíliai Colares-szigeten történt idegen invázió bizonyítékait gyűjtötte össze…

Az 1977-es események sokak szerint a rodwelli esmeényeknél is élénkebbek és erőteljesebbek voltak.

Ekkoriban több tucat emebrnek veszett nyoma, majd később, teljesen más helyne kerültek elő, bizarr emlékekkel.

Utólag ezek az emberek elmondták, hogy idegenek rabolták el őket, akik vért vettek tőlük, és biazrr íksérletekben vettek részt.

Amikor pedig valaki ellenállt közülük, akkor sugárfegyvereket vetettek be ellenük. Voltak, akik soha nem kerültek elő, és megölték őket az idegenek.

Összesen 35 ember volt köztük, akiken mutatkoztak is a nagyon erős sugárfertőzés jelei, amit sehol sem szedhettek volna össze, így a kormány biztos volt benne, hogy igazat beszélnek.

Ezt követően éveken át az eget kémlelték, és több ízben titkos akciókban léptek fel katonai módon ezen repülő emberrabló korongok ellen.

Kormányzati dokumentumok árulkodnak egy titkos divízióról, és a földönkívüliek elleni hadműveletekről.

A katonai raktárban rengeteg dolgot tároltak, főleg olyan roncsokat, kütyüket, amik a lelőtt idgeen űrhajókból származtak.

A brazil kormány tudtani akarta az emebrekkel, hogy mik röpködnek az égen, de az amerikai kormány ezt megtiltotta nekik, és különféle szankciókat, katonai "fellépést" helyeztek kilátásba, ha megszegik az "igazság embargót" és bármit is mondankaa közvéleménynek.

Később a divíziót fel is oszlatták, így a katonai raktárból az 51-es körzetbe és más ismeretlen helyre szállították a maradványokat.

Azonban a szóban forgó üvegben az egykori ufórablások egyik lényét lehet látni - állítják sokan, valamiféle tartósító folyadékban.

Többen kételkednek a videó, illetve a lény eredetiségében, mondván, hogy túl apró. De mára közismert tény az ufológusok körében, hogy Földünkön legalább tucatnyi idegen faj képviselői is megfordult már.

Hasonlóan kis termetű földönkívüliekről már Oroszországból is beszámoltak, illetve több hasonló lény teteme is előkerült világszerte.

Az idegenek tehát már évtizedek, évezredek óta köztünk vannak? És nem mindegyikük barátságos szándékú...

OSZD MEG másokkal is!

ufó ufók idegen idegenek összeesküvés


Megtekintések száma: 48845





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet