Elfogott földönkívüli lényről készült orosz felvétel? Ezt magyarázza meg valaki...

2021. június 17., csütörtök
A kiszivárgott felvételen egy nem evilági lény járkál fel-alá egy bezárt, steril szobában.

Létezhet egy titkos űrprogam, amiről sem az oroszok nem beszélnek, sem az amerikaiak nem tudnak semmit. Vagy ha tudnak is valamit, a Föld lakosságának érdekében nem tájékoztatnak róla egyetlen médiát sem.

Ez az információ ugyanis beláthatatlan következményekkel járna - állítják egyes belső források, akik szerint egy korábban kiszivárgott orosz videó lehet a bizonyíték egy titkos földönkívüli-orosz űrprogramra, együttműködésre.

A felvételen valamit olyasmit láthatunk, amint korábban egyetlen egyszer sem.

Egy földönkívüli lény járkál fel-alá egy lezárt, steril szobában. Eközben úgy tűnik, mintha feszült lenne a légkör.

A lény tisztán kivehető, hogy nem ember, sőt a mozgása sem emberi.

A felvételt a videóhoz fűzött információk alapján valahol egy oroszországi titkos létesítményben készítették A felvételen látható idegen fogságban lehet, de azt nem tudni, hogy mennyire régi a felvétel.

Egyesek szerint 2016-ban készülhetett, mások szerint akár több évtizedes is lehet. A legtöbb forrás azonban A tavalyi évet említi.

Létezik egy elmélet, miszerint az orosz hadsereg és a kormány már több évtizede együttműködik egyes idegen fajokkal a Föld védelmében. A földön ugyanis közel 100 különböző idegen faj él, vagy megfordul rendszeresen.

Egyes fajokkal szövetségben állnak, mint egy intergalaktikus kötelék, míg más fajokkal nem. Ez utóbbiak is rendszeresen látogatják a Földet, vagy nyersanyagokat, egyebeket csempésznek ki, vagy egyéb hasznos, a Föld elfoglalásához szükséges információkat.

Állítólag a felvételen egy olyan idegen faj egyede látható, mely ellenségként tekinthető, és csak ártani akar a Földnek.

Persze a szkeptikusok most is figyelemre intenek mindenkit, és elmondták, hogy a videó hitelessége enyhén megkérdőjelezhető, ráadásul gyakorlatilag alig van hiteles információ róla.

Ha azonban igaz, elégég elgondolkodtató, hogy egy titkos háború már réges-régen zajlik a fejünk felett, anélkül, hogy tudnánk róla...

UPDATE: a videót letörölték... Valakik el akarják hallgattatni az igazságot?!

OSZD MEG másokkal is! 

ufó ufók idegen idegenek összeesküvés idegen civilizációk titkos idegen bázisok titkos katonai technológia titkos katonai program


Megtekintések száma: 197958

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet