Elhallgatott tudományos bizonyíték a C-vitaminról: minden ember által eddig ismert vírust elpusztít!

2017. augusztus 19., szombat
A gyógyszeripari nyomásnak engedve senki sem áll ki a nyilvánosság elé ezekkel az információkkal. Aki igen, azt elhiteltelenítik.

Manapság egyre többször látnak napvilágot az olyan tudományos vélemények, hogy a náthától a rákig semmilyen betegség sem tud ellenállni a C-vitamin gyógyító erejének.

A kutató orvosok körében ez már tény, hogy nincs olyan ismert vírus, amely képes lenne életben maradni e fontos antioxidáns jelenlétében.

Azonban ezt nem közölhetik, a gyógyszeripar ugyanis óriási erővel próbálja még csírájában elfojtani azokat a törekvéseket, melyek a C-vitamint hivatottak tovább éltetni.

A C-vitamin szakértő, Dr. Thomas Levy szerint: “a C-vitamint antioxidánsnak is nevezik és mint ilyen, feladja saját elektronjait. Másrészt, egy toxin bekerülése, fertőzés vagy bármi, ami tüneteket produkál a szervezetben oxidatív stressz vagy elektronok hiányából fakad.

A gyógyszeripar ezzel már régóta tisztában van. Azonban mivel a C-vitamin természetes, nem lehet levédetni.

Szintetikusan ugyan elő lehet állítani, de az emberek a természetes alternatívákat részesítenék előnyben, ha rájönnének az igazságra.

Ez pedig a gyógyszeripar végét jelenthetné.

Ha a testünkben tehát nincs megfelelő mennyiségű elektron, betegek leszünk. Erről sem nagyon hallani a tudományos szaklapokban, nem véletlenül. Ha betegek az emberek, az jó. Akkor van fizetőképes kereslet.

A betegségek megelőzéséhez meg kell értenünk azt, hogy az egészséges – bio gyümölcsökben és zöldségekben gazdag – táplálkozás mennyire fontos, és hogyan segít testünknek abban, hogy a szó szoros értelmében nem is hogy legyőzzük, hanem megelőzzük a betegségeket.

A sejtszintű gyulladást az antioxidánsokban gazdag ételek lehetetlenné teszik.

Ez pedig minden krónikus betegség elleni védelem kulcseleme. vagyis ha a szervezetünk nem küzd gyulladásokkal, akkor nem alakul ki benne rák, vagy egyéb más súlyos betegség.

Megdöbbentő, de közismert tény az orvosok körében, hogy méregteleníti az ólmot és megöli a rákos sejteket. Ez utóbbit nagyon hatékonyan teszi magas dózisokban,. ezt mikroszkópos felvételekkel is alátámasztották.

Mindössze 10 mg C-vitamin naponta megelőzi a skorbutot. Természetesen olyan betegségek, mint a rák és a szívbetegségek esetén, ettől sokkal nagyobb mennyiségre van szükség.

A nagy koncentrációjú liposzomális és intravénás C vitamin pedig visszafordítja a súlyosabb rákos megbetegedéseket is, erre egereket végzett klinikai tesztek is rendelkezésre állnak. Azonban a gyógyszeripar szándékosan elterjesztette azt, hogy a C-vitamin nem jó nagy mennyiségben.

A vesekő előidézésére pedig a mai napig nem áll fenn semmilyen bizonyíték. Sőt, VESEKÖVES betegeknek ajánlják a C-vitamint nagy mennyiségben.

Hogy mikor töri meg valaki végleg a csendet, és szakítja át ezt a rossz dogmát, azt nem tudni, de egy napon majd a C-vitamin is a "helyére kerül" a modern orvoslásban.

OSZD MEG másokkal is!

egészség gyógyszeripar gyógyszermaffia természetes remediák c-vitamin


Megtekintések száma: 142543

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet