Elhunyt bányászok szellemét fotózta le

2016. október 23., vasárnap




Elhunyt bányászok éjszaka megjelenő ektoplazmáját sikerült lefotóznia egy nőnek.

Vicky Rutter különös fotót készített nemrég születésnapjára kapott fényképezőgépével. A szokatlan képen olyan alakok láthatóak az éjszakában, akik a helyszínen nem voltak jelen, csak utólagosan a fotón.

Sokan nem hisznek a szellemekben, míg mások meg vannak győződve arról, hogy a túlvilág nagyon is létezik, és onnan időnként kósza lelkek juthatnak át a mi világunkba.

A fényképet nem most készítette a 47 éves nő, hanem körülbelül 6 hónapja. Azonban csak most döbbent rá, mit is látni a fotón.

Igazából egy ismerőse hívta fel rá a figyelmét, hogy a fotón különös alakok láthatóak. Valaki szerint csak egy alak, mások szerint ezek az alakok egyértelműen többen vannak.

Állítólag a környéken volt régen egy helyi bánya, ahová a bányászok jártak.

Vicky szinte biztos benne, hogy a bányászok éjszaka megjelenő ektoplazmáját sikerült megörökítenie.

A bányászoknak még a sisakja is jól kivehető, ha jobban megnézi valaki a fotót. A kérdés már csak az, hogy vajon miért kísértenek, miért ragadtak itt a mi világunkban.

Az általános nézet szerint ugyanis legtöbbször akkor ragadnak itt lelkek az élőkkel, ha elintézetlen ügyük van, vagy ha erőszakos halált haltak.

A hírek nem tudnak korábbi bányász halálesetekről, de nem tartják elképzelhetetlennek, hogy sok száz évvel ezelőtt talán egy bányaomlás végezhetett a bányászokkal.

paranormál kísértet szellem szellemek kísértetek


Megtekintések száma: 98576





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet