Elhunyt Dr. Horváth István biológus: az antikoleszterin felfedezője, és a gyógyszermaffia ádáz ellenfele

2018. május 10., csütörtök
Gyászolja az egész gyógyszerlobbival szemben álló valódi tudomány.

Az életében nem ismerték el, sőt, a gyógyszeripar üldözte is. 

Ő volt a művér és az antikoleszterin felfedezője. Ő ugyanis rájött a gyógyszeripar és az egészségügy egyik nagy hazugságára.

Megpróbálta fellebbenteni a fátylat az egész betegség gépezetről, és ezzel sokak tyúkszemére lépett az orvosi közösségben.

A munkássága legjelentősebb eredményének az antikoleszterin antitest felfedezését tartotta, amely oltással gyógyítja az érelmeszesedés.

Sokat küzdött az eljárásának törvényesítéséért, azonban a gyógyszeripari kötődésű szervezetek ott tettek keresztbe neki, ahol csak lehetett.

Széruma egyedül Magyarországon évente tíz-tizenötezer 45-65 éves ember életét menthette volna meg. 

Bár idegen országok készek lettek volna bármennyit fizetni érte, Dr. Horváth István nem adta, ragaszkodott ahhoz, hogy felfedezése Magyarországot gyarapítsa.Kommandósok rajtaütésszerűen lefoglalták kutatásainak eredményeit, ő ellene pedig büntető per indult. 

Az első fokon meghozott, felfüggesztett börtön büntetést a Fővárosi Ítélőtábla ugyan pénzbírságra enyhítette, de a tudós kutató élete ráment az évekig tartó meghurcoltatásra.

A Magyarok VIII. Világkongresszusa 2012-ben határozatban állt ki Dr. Horváth István mellett, és kérte világraszóló felfedezésének állami elismerését, támogatását.

OSZD MEG másokkal is!


Megtekintések száma: 11565

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet