Eljött az apokalipszis? A Közel-Keleten 24 órája óriási hóviharok tombolnak!

2017. február 4., szombat
Az arab emberek úgy hiszik, ez a vég kezdetének egyik első jele. Soha nem látott, extrém időjárás uralja a Közel-keleti régiót.

Rendkívül szélsőséges időjárás borzolja a keleten élő arabok kedélyeit, akik közül sokan egyenesen meg vannak rémülve a majdnem 24 órája tartó ítéletidő nyomán.

Az extrém időjárás ugyanis közel egy napja uralja az eget és a földet, ráadásul egyszerre szakad a hó, és keletkeznek hatalmas széllökések, és szórják meg több ezer méteres villámok az égboltot.

Az elmúlt néhány évtizedben még sohasem láttak hasonlót, ez valami olyan, amit sokáig emlegetni fog mindenki, legalábbis sokan ezt állítják az ott élők közül.

Vannak, akik a globális felmelegedés egyik a keleten is jelentkező hatásaként tudják be a jelenséget, míg mások egy jelnek veszik, hogy a vég elkezdődött.

A vallásukban mélyen hívők ugyanis nem tartják kizártnak, hogy ezek a mostani szélsőség előre jelzi a rossz idők, az ínséges idők kezdetét.

Rengeteg felvétel és fénykép került ki az ítéletidőről, melyeken jól látható, hogy valami valóban elképesztő, és nagyon extrém időjárás bontakozott ki a vidéken.

10 centiméteres hó hullott, több helyen erre abszolút nem voltak felkészülve, és vannak olyan területek, ahol szinte válságos a helyzet, és megbénult a teljes infrastruktúra.

A hatalmas hóviharok mellett a nagyon erős, helyenként 70-90 kilométeres széllökések, és örvények is nagyon megnehezítik az emberek életét, és azt, hogy eljussanak A pontból B pontba.

Teljesen felkészületlenül csapott le a Közel-Keletre ez az egész, senki sem gondolta, hogy ilyen pusztító lesz, még azután sem, hogy egyes előrejelzések nagyobb vihart jósoltak néhány napja.

A szél olyan nagy erővel fújt a városi részeken, hogy egy hatalmas darut le is döntött, sérültekről szerencsére egyelőre nem tudni, sem halottakról, viszont három jármű megrongálódott, és tűz is kiütött az incidens után.

A fákat is alaposan megtépázta, több utcát elleptek a különféle ágak, hatalmas gallyak, így a közlekedés csaknem lehetetlenné vált egyes körzetekben.

Az egyik netre kikerült látványos videón és képen jól látható, amint az egyik legmagasabb torony körül több villám is kialakul, bevilágítva az egész környéket

Az időjárási körülmények annyira extrémek voltak, hogy egyes jelentések szerint vannak olyan területek, ahol tartósan mínusz fokokat mértek, ami szintén nem igazán szokványos egy arab, alapvetően nagyon meleg, már-már tikkasztó országban.

Most az egész világ szeme egy pillanatra a Közel-Keleten dúló viharra tapadt. Mindenki csak azt kérdezi, hogyan lehetséges ez, és miért pont most?

Azok, akik a vallásukban találtak menedéket, azt mondják, hogy ezek a végidők jelei, míg mások meg vannak róla győződve, hogy most issza meg az ember a globális felmelegedés levét.

globális felmelegedés érdekes hihetetlen érdekesség világvége végidők


Megtekintések száma: 109580

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet