Elképesztő, 4K felbontású felvétel otthonunkról, a Földről

2016. december 31., szombat




Nézd végig, le fog esni az állad!

Ha láttál már űrbéli felvételt bolygónkról, akkor te is tudod, hogy mennyire csodálatos planétán élünk, és hogy mennyire szerencsések vagyunk, hogy a világmindenség egyik csücskében, ebben a parányi kis naprendszerben létrejöhetett a mi kis világunk.

Csak a kiváltságosoknak adatik meg, hogy a Földet teljes pompájában lássa, kívülről, mint ahogyan Isten tekintett le ránk a világtörténelem során.

Mind a mai napig mindössze néhány maroknyi ember juthatott el az űrbe, a Nemzetközi Űrállomásra, hogy eme pompás látványban legyen része.

Jeff Williams, a NASA egyik ott szolgáló űrhajósa úgy döntött, hogy ultranagy, közel 4K-s felbontásban megmutassa nekünk kozmikus otthonunkat, a Földet.

A NASA ráadásul még a nyers, 31 GB-os anyagot is közzétette (ITT TUDOD LETÖLTENI), melyet a gépünkre letöltve, egy óriási tévéképernyőn megnézve akadás mentesen tudunk végignézni.

Mindenképp javasoljuk, hogy töltsd le, és ha van otthon nagyképernyős tévéd, akkor azon nézd meg, mert garantáljuk, hogy le fog esni az állad!

Ha tetszett? OSZD MEG másokkal, és írd meg, milyen volt az élmény!

hihetetlen video gyönyörű


Megtekintések száma: 107339





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet