Elképesztő állítással állt elő egy pszichiáter!

2017. március 20., hétfő
Szerinte a mentális betegségek oka nem betegség, hanem valami sokkal hátborzongatóbb dolog. Ha kiderül, hogy igaza van, az nem csak a valláshoz fűződő viszonyunkat, de a paranormális jelenségekkel való kapcsolatunkra is hatással lehet.

Richard Gallagher olyan állítással állt elő, mely minden szakembert megdöbbentett, és alaposan megosztotta a mentális egészséggel foglalkozó orvostársadalmat.

Szerinte ugyanis van egy egészen új, teljesen más megvilágítású megközelítés a mentális egészég kérdésére.

Kutatásokat végzett a témában, és rengeteg pácienst megvizsgált, akiknek skizofréniájuk, vagy többen személyiségük volt, és olyanok is akadtak köztük, akik mértéktelen depressziós "rohamokat" produkáltak, és epilepsziások voltak.

Az általa közzétett eredmények szerint azt sugallják, hogy ezekre a mentális kórképekre paranormális téren kell magyarázatot keresnünk.

Ezzel a szakember azt akarja mondani, hogy valamennyi skizofrén tudathasadásos páciens démoni megszállás alatt van, és ez a különleges, mai tudomány által még meghatározhatatlan erő okozza azokat a tüneteket, amit mi skizofréniának, epilepsziás rohamoknak nézünk.

Dr. Gallagher elmondása szerint rengeteg pácienssel volt dolga, és meggyőződése, hogy a mentális problémák - főleg az ilyen mértékű tudathasadások - forrása egy túlvilági energia, vagy ah úgy tetszik, maga az ördög.

Elég gyakran figyelhető meg, hogy egy skizofrén betegnek van egy vagy akár több negatív személyisége. Ezek a személyiségek az elfojtott gonosz énjéből táplálkoznak.

Ez a gonosz én a doktor szerint valójában mindenkiben benne van, de az egészséges emberek kéepske magukban elnyomni, vagy kordában tartani. A skizofréneknél ez az egyensúly megbomlik, és a gonosz énjük felfalja őket.

Az ördög bennünk lakozik - szokták mondani. Dr. Gallagher szerint ez ténylegesen így van, és mindenkiben található egy szikra az ördögből, ami aztán egyeseknél - démoni megszálláskor - a felszínre tör, és a démoni tudat átveszi a saját tudat feletti hatalmat.

A doktor állítását rengeteg olyan eset támasztja alá, amikor ő maga ment a dolgok elejébe. Kifejezetten olyan esetek érdekelték, amelyekben nem lehetett már a betegen segíteni, és csak az ördögűzés nyújtott neki végső megoldást.

Szerinte nem véletlen, hogy bizonyos esetekben csak a hit segített, de voltak olyan betegek, akik számára már késő volt, és olyan nagy kárt tettek magukban, hogy belehaltak.

Elmondása szerint volt egy olyan eset is melyek utána járt, mely során egy fiatal fiút szállt meg a démon egy olaszországi kis faluban. A fiút később elvitték, mert nagyon sokat romlott az állapota, és valahol az Alpokban egy kolostorba zárták. Éveken át tartózkodott itt, majd váratlanul meghalt.

Halála után 2 nappal a test elkezdett rángatózni, és olyan volt, mintha még mondani akart volna valamit. Dr. Gallagher szerint bizonyos esetekben - ahogyan azt más orvosilag dokumentált esetben is bizonyították már - képes a test megváltozni attól függően, hogy milyen személyiség uralja azt.

Ezért lehetett képes, ha csak pár másodpercre is, de újra indulni a fiatal fiú 3 napja halott teste, hogy így gúnyolódjon Jézus harmadnapra való feltámadásán.

Dr. Gallagher megfigyelései arra is kitérnek, hogy a démoni entitások által megszállt emberek mindig olyan tudás birtokában vannak, amilyennek nem lehetnének a birtokában.

Tudnak olyan emberek haláláról, akiket ne is ismertek, olyan helyeket írnak le részletesen, ahol sohasem jártak.

Ezek mind felvetik annak a kérdését, hogy a mentális betegségek és főleg a skizofrénia talán a gonosz erők megszállásának testi tünetei.

Az orvostársadalom egyelőre hallani sem akar a dologról, és csak kevesek osztják a magyarázatot, amit Dr. Gallagher nyújt. Ugyanakkor egyes nyitottabb szemléletű szakemberek szerint ha valóban démoni erők állhatnak egyes mentális betegségek mögött, arra a tudomány és a parapszichológia tudományterületeinek fejlődésével rájöhetünk majd.

paranormál tudomány orvostudomány ördögűzés gonosz démonok démon démoni megszállás


Megtekintések száma: 197888

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet