Elképesztő: arctámadóként tapadt a férfire a polip!

2016. október 22., szombat




Hihetetlen jelenetnek voltak szemtanúi egy rutin merülés során. Egy polip az Alien filmekből ismert arctámadóként tapad rá az egyik búvár arcára.

Hihetetlen, szinte hátborzongató, ami egy férfival történt a búvárkodása során. Ha már láttad a nyolcadik utas a halál című filmet, van fogalmad róla, mennyire ijesztő lehet, ha egy lény feltapad valaki arcára, és nem akar lejönni.

Az még nem ismert pontosan, hol készült az alábbi felvétel, de sokan úgy vélik hogy talán valahol Görögországban.

A videó főszereplője épp felvételeket készített a merülés során, amikor váratlanul szembetalálta magát egy nagy barna polippal.

A polip aztán egy hirtelen mozdulattal rátapadt az arcára, és az egész jelenet az Alien című filmbe látottakra kezdett kísértetiesen hasonlítani.

Természetesen a férfi nem volt veszélyben, csupán bizarr, és kellemetlen volt mindkettejük számára ez a találkozás.

A férfi nagy nehezen le tudta magáról szedni a lényt, aki azonban nagyon ragaszkodónak bizonyult, és kezeire, lábára is próbált feltapadni.

A polipok igen gyakran viselkednek így, és alapvetően nagyon kíváncsiak. A legtöbbjük ártalmatlan, azonban vigyázzunk, mindig csak olyan polipot környékezzünk meg, amiről biztosan tudjuk, hogy nem veszélyes ránk nézve.

érdekes érdekesség állatvilág bizarrr


Megtekintések száma: 23139





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet