Elképesztő dolgot mesélt az idegenekről a Holdon járt űrhajós!

2017. március 29., szerda




Az Apollo-12 egykori pilótájának véleménye az idegenekről, és azok létezésének eltitkolásáról.

Alan Bean egyike volt annak a 12 embernek, akik megvethették a lábukat a Holdon, és sétálhattak egy Földönkívüli idegen égitesten.

A mára 85 éves egykori űrhajós rengetegszer beszélt már az idegenekről, és arról, hogy mit gondol a létezésükről. Alan Bean eredetileg az Apolo-12 misszió keretében volt pilóta, ő irányította 1969-ben a holdszondát.

Alan Bean elmondta, hogy bár ő maga nem látott soha idegeneket a Holdon, sem bármilyen egyéb furcsaságot, kifejezetten hisz abban, hogy léteznek földönkívüliek.

Biztos benne, mert elmondása szerint matematikai esély van rá, hogy több millió olyan fejlett civilizáció élhet a galaxisunkban, mint az emberiség.

Alan Bean azt is elmondta, hogy szerinte nem csak olyan civilizációk vannak a világegyetemben, melyek fejlettebbek mint mi, hanem velünk egyenlően fejlett lények is, valamint olyan ősi társadalmak, melyek még nem járnak az ember által elért technológia szintjén sem.

Előbb utóbb ezek a civilizációk kommunikálni fognak tudni egymással, de ez még a távoli jövő függvénye.

Ha matematikailag vesszük, több ezer, vagy több millió csillagrendszer létezhet, ahol értelmes élet fejlődhetett ki, abból pedig egy fejlett civilizáció.

Alan Bean állításai sok űrhajós kollégája osztotta annak idején, és elmondható, hogy valamennyi az űrben járt NASA űrhajós hisz az idegenek létezésében.

Azt tudni kell, hogy a NASA szakemberei közül már több nyugdíjba vonult illető is beszélt arról, hogy az idegenek léteznek, és sokkal közelebb vannak hozzánk, mint gondolnánk.

A korábbi Apollo-missziókban résztvevő űrhajósok, és szakemberek is arról számoltak be, hogy furcsa dolgoknak voltak tanúi a Hold felszínén, végül ezért sem közvetítették végig a Holdra lépést. Buzz Aldrin, és Neil Armstrong sem beszélhetett sohasem nyíltan arról, amit odafent láttak, pedig előbbi nem egy utalást tett arra, hogy lenne miről beszámolnia...

Az igazság tehát odaát van?

OSZD MEG másokkal is!

ufó ufók idegen nasa idegenek összeesküvés eltitkolt tények apollo


Megtekintések száma: 399352





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet