Elképesztő! Egy felvételen villámcsapás ér egy nőt! - VIDEÓ

2016. november 4., péntek




Hihetetlenül izgalmas, és egyben riasztó felvétel került elő, melyen egy fa alá húzódó, esernyőt tartó nőbe csap bele a villám. A ritka pillanatot még egy videó kamera is megörökítette! Nézd meg, hogy csapott le rá a villám, melyet csodával határos módon túlélt!

Eredetileg a Liveleakhez került fel először az az elképesztő és egyben ritka felvétel, melyen villámcsapás ér egy nőt.

Az eset Zimbabwében történt, és az eseményeket egy biztonsági kamera rögzítette, amit az eset után megvizsgáltak, majd a netre töltötték fel a felvételt.

A videón jól látható, hogy óriási vihar tört ki, és hatalmas erők tombolnak. Egy nő bukkan fel, aki az egyik fa alá húzódva próbál menedékre lelni a vihar elől, miközben riadtan esernyőjét szorongatja.

A következő pillanatban aztán váratlanul villám csap belé a semmiből.

Ilyen ritka eseményt csak nagyon speciális esetekben sikerül dokumentálni, vagy megörökíteni. A videón látható, amint a villámcsapás után a nő egy pillanatra eltűnik, és csak füstpamacsokat látni a villámcsapás helyén.

A hírek szerint a nő csodával határos módon túlélte a villámcsapást, és néhány apróbb égési sérüléssel megúszta a szörnyű találkozást.

A világtörténelemben nem sok olyan emberről tudunk, akik túléltek villámcsapásokat. Az esetek többségében azonnali halállal jár.

Az áldozatok általában áramütésben múlnak ki, vagy szívrohamban, izomgörcsben, égési sérülések miatt, melyet a nagy feszültség vált ki.

Világszerte több ezer, egyes becslések szerint több tízezer halálos áldozatot követelnek a villámcsapások. Magyarországon az országos katasztrófavédelem honlapja szerint évente 20–40 villámbaleset történik.

érdekes hihetetlen érdekesség hihetetlen emberek


Megtekintések száma: 229775





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet