Elképesztő hatásai vannak ennek a balzsamnak, mégis nagyon kevesen használják.

2017. szeptember 18., hétfő
Volt, akit orvos még nem látott, pedig már 60 felett van, és csak erre esküszik! Elképesztő hatásai vannak ennek a balzsamnak, mégis nagyon kevesen használják.

Léteznek olyan öregek, akik kicsattanó egészségnek örvendnek, és a régi jól bevált dolgokra esküsznek.

Ez nem véletlen, mert régen a gyógyszeripar is gyártott még olyan dolgokat, amik közelebb álltak a természethez, mint napjaink szintetikus kemikáliáihoz.

Létezik egy balzsam, amit ma is kapni lehet, és viszonylag keveset változott az elmúlt években, évtizedekben.

Ez a balzsam felér egy lórúgással a szervezetünk számára, mint ahogyan a neve is jelzi. A lóbalzsam az egyik legcsodálatosabb, legkülönfélébb módon felhasználható csodaszer az otthon háztartásában.

Nem túl drága, mégis ezer dologra jó. Gyulladáscsökkentő, fájdalomcsillapító, javítja a vérkeringést, élénkíti a bőrt.

Eredetileg a német állatorvosok fejlesztették ki ezt a gyógynövényes kenőcsöt arra, hogy a versenylovak ízületeit kezeljék. Úgy működöt, hogy a verseny előtt ezt használták bemelegítő krémként.

Idővel viszont észrevették, hogy azoknak az embereknek is segített az kézízületein, akik a lovakat kenegették. Ezek után kezdték el a kutatásokat, és végül kifejlesztették azt a balzsamot, ami azóta már sok emberen segített.

Elképesztő erő lakozik bennük, és sokan esküsznek a rendszeres használata mellett. Vannak olyan öregek, akiket évtizede nem látott orvos, mert egyszerűen nincsenek ízületi fájdalmaik, gyulladásaik, mivel a balzsam megvédi őket ettől.

Kétfajta készítménye van a lóbalzsamoknak, a melegítő és a hűsítő jellegűek.

A kék vagy zöld színű lóbalzsam hűsítő jellegű, ez az izmokkal járó feszültséget lazítja, és kiválóan alkalmazhatók reumatikus, ízületi fájdalmakra és lumbágóra, valamint kiválóan alkalmazható kisebb sportsérülések kezelésére is, például húzódásra, rándulásra, ficamra, zúzódásra.

A melegítő hatású balzsamokra ráírják általában, hogy HOT vagy pirosas színűek. A bennük található chili ezerféle dologra kiválóan alkalmazható.

Átmelegíti edzés előtt az izmokat és így csökken a sérülés veszélye. De ugyanígy fizikai munka előtt és után is használhatjuk. Ezt is tudjuk alkalmazni ízületi panaszok kezelésére, valamint a boka, térd, derék, csukló, könyök sérülései esetén.

Ha pedig nem használtad, érdemes tehát beszerezni, rengeteg alkalommal megmenthet, és talán sokkal ritkábban fogod majd te is látni az orvost néhány év múlva.

egészség egészség megelőzés természetes remediák lóbalzsam


Megtekintések száma: 193039

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet