Elképesztő: Tesla hullámokat sikerült megfigyelni, és videóra venni!

2017. augusztus 19., szombat




Sokan úgy vélik, a felvételen látható fények egyértelműen Tesla hullámok, melyeknek a HAARP működéséhez is köze van.

A Kalfinorniai-öböl felett filmezték le azt a szokatlan jelenséget, melyre az egész internet nem lelt még magyarázatot Arról van szó, hogy egy furcsa erősen fénylő hullámszerű formáció jelent meg a Hold előtt, a nyílt vízen.

Hermossillo teljes lakossága tanúja volt a jelenségnek, tehát nem valamiféle felvétel hamisításról van szó, több ezer szemtanú látta az eseményeket és magát a jelenséget.

közülük többen is filmre vették azt, amit láttak. Egyesek szerint olyan volt, mint egy szellemalak, mások szerint pedig mintha maga Isten manifesztálódott volna az éji sötétben.

Mások katonai tesztre vagy földönkívüliekre gyanakodtak.

Az esetre azóta sincs magyarázat, csak újabb kérdések és egy egyre mélyülő, szövevényes rejtély. Felmerült ugyanis, hogy a felvételen nem mást látni, mint egy Tesla hullámot.

A Tesla hullámok ugyanis Nikola Tesla nevéhez fűződnek. Tesla rengeteg érdekes kísérletet jegyzett. Köztük sok olyan volt, melynek a mai napig nem sikerült a végére járni.

Állítólag képes volt olyan szerkezet - torony - építésére, mely képes volt fogni a Tesla hullámokat. Vagyis az univerzum végtelenjéből, magából a kozmoszból nyerhető energia hullám formájában.

Mivel azonban az amerikaiak fegyvert akartak gyártani belőle, ezért Tesla a kutatásait végül zárolta, és a dokumentumokat megsemmisítette. Ezért tette tönkre Edison is, nem csak az egyenáram- váltóáram rivalizálásuk miatt.

Tesla hullámait végül soha nem sikerült materializálni, egészen az elmúlt évtizedig, amikoris a HAARP rendszerén belül egyre több ionoszféra babráló kísérletet hajtottak végre a légkörben.

Szerinettek is egy Tesla hullámot tett láthatóvá a HAARP rendszer működése közben?

OSZD MEG másokkal is!

rejtélyek összeesküvés tesla nikola tsla


Megtekintések száma: 164927





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet