Elképesztő videó egy anyahajóban egyesülő ufó rajról

2017. január 30., hétfő
A Henshaw-tó felett filmre vett jelenségre nincs magyarázat.

Világszerte egyre szaporodó bejelentések

Az elmúlt évek eseményei alapján nyugodtan kijelenthető, hogy az emberek világszerte egyre több idegen űrhajót, repülő korongot, fénylő gömböt észlelnek az égbolton.

Ezek a rendszerint azonosítatlan - és később is azonosítatlannak megmaradó - objektumok kétségkívül mesterséges repülő szerkezetek, azonban olyan technológiát sejtetnek, melyekkel mi emberek nem rendelkezünk.

Az ufókutatók szerint a világszerte ténylegesen egyre nagyobb számban felbukkanó idegenek egyértelmű bizonyítékai annak, hogy létezik egy másik faj az emberiségen kívül, mely folyamatos megfigyelés alatt tart minket, Földlakókat.

Hogy mi célból nem árulják el a kilétüket, arra rengeteg magyarázat született már az elmúlt évek során. Egyesek szerint egy csillagközi megállapodás született még a hidegháború alatt az emberi faj és az idegenek között, hogy egyelőre titokban tartják kilétüket, míg az emberiség nagyja fel nem készül arra, hogy elfogadja: a földön kívül is létezik más élet, és Isten nem - csak - a maga képmására teremtett lényeket.

Hatalmas anyahajóban egyesülő ufó raj

Egy 2016 májusában az internetre felkerült videó is rengeteget árulkodik arról a különleges, nem földi technológiáról, mely az idegen világokból érkezett repülő szerkezeteket hajtja.

A Henshaw-tó felett filmezték le, amint több, különálló ufó flotta, vagy raj rövid, egy helyben való lebegés után egyetlen nagy anyahajóként egyesül, majd nem sokkal ezután eltűnik.

Az eltűnést egy szokatlan villanás előzi meg, majd hűlt helye lesz az űrhajónak.

A felvétel tanulsága szerint az idegenek térugrást hajtottak végre, melynek során a tér egy adott pontjáról át teleportálták magukat egy teljesen más térpontra, egy ismeretlen helyen.

A szóban forgó felvétel egyértelmű bizonyíték arra, hogy az égen nem a hadsereg repülői, titkos kémeszközei repkednek, hanem intelligens, földönkívüli lények. A hadseregnek ugyanis nem áll rendelkezésére még csak hasonló technológia sem.

A felvételt egyébként egy Dél-Kalifornián áthaladó utazó csoport készítette. Elmondásuk szerint ezeknek az égen lebegő valamiknek egyáltalán nem volt hangja, olyanok voltak, mintha délibábok lennének, de mégis valósak.

Idegen életformák, amik köztünk járnak

Úgy sejtjük, hogy az idegen életformák egyértelműen közöttünk járnak. Nincs már éles határvonal az emberek és az idegenek között, mivel titokban egyes családokba, kultúrákba az évszázadok alatt – mióta szemmel tartanak minket – beházasodtak.

Az így született emberi generációk külsőre ugyan nem különböznek tőlünk, intellektusban és képességekben sokkal fejlettebbek az embernél. Szuperemberekként lehet rájuk tekinteni, és egy részük nincs is tudatában saját eredetének.

Hogy mikor történik meg a nagy leleplezés, és az idegenek létezése mikor válik ismertté, az még a jövő zenéje, de abban biztosak lehetünk, hogy már réges-régen köztünk járnak…

ufó ufók idegen földönkívüliek idegenek összeesküvés ősi idegenek


Megtekintések száma: 49208

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet