Elkergették az idegen menekült betolakodókat a déli határmenti falu lakói!

2018. január 5., péntek




Ilyen, amikor a kisemberek kiállnak magukért? OSZD MEG másokkal is!

Vannak még helyzetek, amikor a közösség együtt tud működni, és egymással összefogva egy közös ellenség ellen szerevezetten lép fel.

Királyhalom - Észak-Bácskában - lakói is így tettek, és most sokan adtak hírt a sajtóban bátorságukról és vakmerőségükről.

A falut mindig is egy csöndes, nyugalmas és idillikus hely volt korábban.

Az utóbbi időkben azonban egyre többeket rettegésben tartottak az errefelé bóklászó menekültek. Végül az egyik birtokot teljesen megszállták és lelakták, mint a sáskák.

Hatalmas mennyiségű hulladékot és koszt hagytak maguk után - állítják.

Később már ez sem volt elég. Sorra törtek be egyes lakásokba, házakba. A farmok tulajdonosai több alkalommal próbálták elejét venni a betöréseknek, többek között a zárak és lakatok cseréjével, de ezek a kísérletek sorra csődöt mondtak a fékezhetetlen „menekültekkel” szemben.

Királyhalom lakói azonban megelégelték azt, hogy a hatóságok a bejelentéseikkel egyáltalán nem foglalkoztak, és érdemi lépés szinte sohasem történt.

Fogták magukat, és ahogyan az egy ilyen helyzetben lenni szokott, a közösség egy emberként állt fel, és verte ki a menekülteket a faluból.

Voltak olyan tolvaj menekültek, akiket alaposan móresre is tanítottak, jelentsen ez a maga olvasatában bármit is...

Úgy tudni, hogy egyes információk szerint az elmúlt időszakban ismét Horgos környékén csoportosulnak a migránsoknak nevezett tolvaj bandák.

Sokan attól félnek, hogy a fala lakóit érheti a hatóságok részéről vegzálás az este miatt.

Mások viszont úgy tartják, hogy ennyi felbőszült, jogosan eljáró emberrel nem tud, és nem is mer semmit tenni a hatalom...

Elvégre az igazi, melyről jövő népharag ellen nincs semmilyen fenyítő eszköz.

OSZD MEG másokkal is! 

érdekes hihetetlen érdekesség magyarország magyarok politika bevándorlás


Megtekintések száma: 26105





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet