Elkezdődött: egy cég mikrochipeket ültet az alkalmazottakba?

2017. április 5., szerda




A fenevad bélyegének is tartott mikrochipek kora már a nyakunkon?

Nemrégiben egy Svédországban található cég alaposan kitett magáért. Egy olyan egységes azonosító rendszert hozott létre, mely egyszer és mindenkorra elejét veszi az adminisztratív problémáknak a cégen belül.

Egy olyan különleges mikrochipet fejlesztettek ugyanis ki, melyet a bőr alá lehet ültetni.

Ezt a mikrochipet az alkalmazottaiba szeretné ültetni.

Na mármost, mielőtt tovább mesélnénk az ügyről, érdemes megemlíteni a fenevad bélyegét. Ezt a Jelenések könyve is leírja, valamint Nostradamus, és egyéb a Bibliához köthető nem vallási dokumentum.

A fenevad bélyeget valamiféle olyan egységes jelzés, vagy rendszer lesz, mely az embereket meg fogja különböztetni, és rákényszeríti őket a viselésére. Ez a bélyeg elengedhetetlen lesz a munkához, a hétköznapokhoz, ahhoz, hogy fizessen vele az ember, vagy biztonságban legyen.

Úgy tartják, hogy a fenevad bélyegének megjelenése, majd elterjedése lesz az előfutára az Antikrisztusnak, és a végidőknek.

Hogy ez valóban így lesz-e, az mér kérdéses, azonban már vannak jelek, hogy ez a technológia elterjedhet az egész bolygón.

Kezdetben ennél a cégnél, mely egy olyan mikrochipet hozott létre, amivel ajtókat, különféle zárakat lehet kinyitni, hasonlóan a biztonsági kártyákhoz.

Emellett rengeteg különféle adatot tárolna az adott alkalmazottról. Méri, hogy mennyit dolgoztak, mennyit tartózkodtak a pihenő helyiségekben, mennyit ittak a cég automatájából, és mennyit használták a nyomtatót.

Egyszóval minden dolog monitorozására alkalmas.

OSZD MEG másokkal is!

tudomány technológia összeesküvés vallás végidők


Megtekintések száma: 27085





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet