Elkezdődött? Floridában már ILLEGÁLIS saját zöldségeket termeszteni a kertben!

2017. november 25., szombat
A globális élelmiszer és mezőgazdasági lobbi idővel az egész világon véget vethet az önfenntartásnak?

A Floridában található bírói testület elrendelte, hogy többé nem lehet az embereknek a SAJÁT KERTJÜKBEN SAJÁT ZÖLDSÉGEKET termeszteni.

Ez teljesen nonszensz, mégis meglépik, sőt, egyes vélekedések szerint az ügy precedens értéke komolyan elindíthatja azt a hullámot, amire a nagy mezőgazdasági vállalatok vágytak: elvenni az emberektől az önfenntartás jogát, így még jobban kiszolgálva őket a cégek érdekeinek, és az általuk kínált csöppet sem egészséges genetikailag módosított termékeknek

Egy floridai házaspárnak 17 év után kellett lerombolnia a bírói döntés hatására a kertjüket.

A döntést több államban is be akarják vezetni, és már előkészítési fázisban van egy olyan törvényjavaslat, mely széles körben életbe léptetheti majd ezt.

Az indok egyszerű és álságos: A nagy megacégek és mezőgazdasági vállalatok - Monsanto - által támogatott rendelet arra tér ugyanis ki, hogy az emberek számára a nem ellenőrzött zöldségek és gyümölcsök komoly egészségügyi kockázatot jelentenek.

Éppen ezért el kell venni tőlük a jogot ahhoz, hogy termeszthessenek, még akkor is, ha ezt a saját földjükön és saját telkükön tennék.

Tehát az egész úgy van beállítva, mintha mindez az emberek érdekében történne, de valójában arról van szó, hogy az önfenntartás jogát akarják elvenni tőlünk.

Aki mégis megszegi a szabályt, az a mostani döntés értelmében napi 50 dollárt kell, hogy büntetésként fizessen az államnak és a megbízott szerveknek.

A döntés kimondja, hogy növényeket, virágot és bizonyos gyümölcsöket lehet, azonban zöldségeket TILOS termeszteni a saját földünkön.

Világszerte nagy a felháborodás, és csak remélni merik az egyes országok, hogy ez az amerikai példa nem fog világhódító körútra indulni, mert akkor mindenki komoly bajban lehet, és lehet felszedni a paradicsompalántákat, a krumplit és egyebeket a kertből...

OSZD MEG másokkal is!

érdekes érdekesség GMO monsanto élelmiszeripar botrány felháborító


Megtekintések száma: 156586

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet