Ellephetik a migránsok Európát? Megindulhat az afrikai bevándorlás?

2017. május 20., szombat
Vajon közel vagyunk egy óriási hullám kezdetéhez, mely letarolhat mindent, és mindenkit?

Hihetetlen mértékben megugorhat majd a menekültek száma az elkövetkező időkben. Sokak szerint egy jól átgondolt, szervezett bűnözés keretében annyian fognak még átszűrődni az Európai Unió "határain", hogy az elég legyen Európa tejes belső felbomlasztásához.

Kétségkívül végnapjait éli az EU. Ezt annak ellenére ki lehet jelenteni, hogy vannak törekvések arra vonatkozóan, hogy az EU, mint szervezet és tömörülés megújuljon.

Soha nem volt még ekkora üzlet a migránsok elszállítása, csempészete.

A bűnszervezetek ráéreztek, hogy a táborokra kiírt pályázatok megszervezésével milliós üzlethez juthatnak. Azt mondják, a migránsok ellátása legalább annyira jövedelmező üzlet, mint a drogkereskedelem.

Ez pedig egy óriási probléma, és gyakorlatilag örök "muníciót" szolgáltat Európa ellen.

A rettegett "fekete sereg" még nem indult meg Európa irányába, de rengetegen félnek attól, hogy előbb vagy utóbb - főleg, ha Európa nem jelenti ki egyértelműen, hogy lezárja a határait - több millió afrikai fog elindulni.

És ők több ezer megtett kilométer után nem fognak visszafordulni...

Óriási veszélyben van Európa. Tudnod kell, hogy a Közel-Keleten a konfliktusok két fő oka: a vallás és az olaj. Legismertebb gócpont: Izrael. Ez az a hely, amire mind az iszlám, mind a zsidó, mind a keresztény vallás igényt tart.

Észak-Afrika java része iszlám vallású. Ezzel önmagában talán nem is lenne baj, attól eltekintve, hogy ez egy agresszív, harcosabb jellegű vallás, mely nehezen tűr meg más vallásokat.

Ha pedig az iszlám betör Európába, előbb vagy utóbb - ha többségben lesznek - meg fog indulni a keresztény eszmék és emberek üldözése.

Ebben a térségben a sivatag az úr. Tiszta víz is alig van. Ez a rengeteg ellentét állandó harcokat eredményez, ami elől menekülni fognak az emberek.

Bárhogyan is, nagyon fontos az EU megléte és fennmaradása szempontjából, hogy határozottá és erősebbé váljon az elkövetkező években, ha azt akarjuk, hogy még 50-100 év múlva is Európai Unió létezzen ebben a régióban, és nem egy Iszlám kalifátus.

OSZD MEG másokkal is!

érdekes érdekesség politika


Megtekintések száma: 40169

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet