Elmondod, mit látsz a képen? Megmondom ki vagy!

2017. január 27., péntek




Mondd meg, mit látsz először a rajzon, és elárulja, milyen a személyiséged.

Szeretnéd picit jobban megismerni önmagad? A személyiségünk olyan, mint egy nagy leves. Az évek során ízesítést kap, megfűszerezzük, és ezt-azt még belekeverünk, de van egy alaplé, mely a kezdetek során kialakul, és nem változik.

Az a legbelső énünk, a csupasz önmagunk, melyre rárakódnak az élettapasztalatok, és annak hozadékai.

Az alábbi önismereti teszt sokat elárulhat erről a legbelső énedről, arról, hogy ki is vagy valójában.

Először is, nézd meg nagyon alaposan a képet, és gondold végig, hogy mit is látsz. Jól gondold meg, és azt válaszd ki, amit először látták meg a képben.

Az arc

Ha először az arcot láttad meg, akkor a lelked mélyén a személyiségedet elsősorban az optimizmus hajtja. Ez ugyanis azt jelenti, hogy tudat alatt mindig a jót látod meg mindenben, még akkor is, ha nem minden olyan szép, és néha még viharfelhők is vannak életedben.

Ha ilyen vagy, az nagyszerű életszemlélet, de érdemes vigyáznod: nem minden derűs és jó. Nem mindenki viszonozza az őszinte szereteted és optimizmusod, és különösen vigyáznod kell az energiavámpírokkal.

Almafa

Ha az almafa az, amit először megpillantasz a képen, akkor azt jelenti, hogy személyiséged mozgatórugója mindig is a pillanat uralása volt. Vagyis a mának élsz. Úgy tekintesz az életre, mint egy nagy kalandra, tehát nem a negatív értelemben van egyik pillanatról a másikra élő figura.

Azonban vigyáznod kell, mert olyan jellem vagy, akit minden kalandba bele lehet vinni, amiről azt ígérik neked, hogy jó bulinak ígérkezik. Igazán árad belőled az életigenlés, és jól kijössz másokkal.

Az olvasó ember

Ha ezt látod bele a képbe, méghozzá először, akkor igazi gondolkodó vagy. Töprengesz az életen, és azt veszed észre a képen, amit nem sokan: az agyat, átvitt értelemben.

Ez egy realista személyiségre vall, tehát te két lábbal jársz a Földön. Vannak álmaid, de tisztában vagy hogy szorgos munkával, mindennapi küzdelemmel fogod tudni majd elérni ezeket. Céltudatos vagy, mindig felkészülsz akár a legrosszabbra is, éppen ezért aligha érhetnek meglepetések az életben.

A három interpretáció közül, ha valamelyiknél magadra ismertél, akkor az a legbelső éned tulajdonságait, céljait és életszemléletét tükrözi.

Nem árt, sőt, a mai világban elengedhetetlen hogy ismerd önmagad, és tudd, hogy mi a célod naz életedben.

Ha tetszett, OSZD MEG másokkal is!

ezotéria lélek önismeret önfejlesztés belső én


Megtekintések száma: 197708





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet