Élő adásban támadtak rá a riporternőre a migránsok!

2017. június 7., szerda
A nyugalom megzavarására alkalmas képsorok. Szerinted sincs rendben, hogy ezek az emberek meg sem próbálnak együtt élni a többségi társadalommal?

Nemrég egy olasz televíziós showműsorban megdöbbentő, már-már vérfagyasztó jelenetnek voltak tanúi miden a műsorvezetők, mint a tévénézők.

Olyan dolognak, ami, ha nem vigyázunk, és Európa továbbra is béna kacsa módjára hagyják, hogy migránsokkal "tömjék", akkor mindennapos jelenség lesz.

Nemcsak a műsorvezetőnek – és az általa meghívott vendégeknek –, hanem a nézőknek is végig kellett nézniük, ahogyan sikoltozva fut az életéért a műsor kirendelt tudósítónője, miután több illegális bevándorló megtámadta.

A Matrix című műsor tudósítónője, Francesca Parisella az illegálisan Rómába érkező menekültekről akart egy átfogó, őszinte riportot készíteni. Túlságosan is őszinte lett...

A legtöbb ilyen hajléktalanként tengődött, és az egyik vasútállomás környékén éltek. Épp a helyszínen volt jelen, és a műsornak tudósított, amikor riasztó dolgok vették kezdetüket. Hirtelen ugyanis a riporternőre támadtak ezek a migránsok, aki sikítozni kezdett, és elkezdett az életéért futni.

A semmiből több migráns hirtelen rátámadt a riporternőre és az operatőrre.Az adás ekkor meg is szakadt, kétségek közt hagyva a stúdióban lévő műsorvezetőt – aki ekkorra már utasította a szerkesztőket, hogy azonnal hívják a rendőrséget. Az adás után nagyon sokan a nézők közül is betelefonáltak a rendőrségnek.

Miután visszatért a kép, a műsorvezető idegesen megpróbálja felvenni a kapcsolatot Parisellával, aki szűkszavúan, fedezékből csak annyit mondott: "megtámadtak minket!"

Az utolsó képsorok tanúsága szerint a rendőrség már a helyszínre ért, a stúdióban pedig elhangzik, a tudósítónő biztonságban, egy járműből figyeli a történéseket.

A migránsok nemcsak rájuk támadtak, de minden felszerelésüket ripityára törték.

Szerencséjükre a helyszínen tartózkodó taxisofőr sietett a bántalmazott operatőr és riporternő segítségére.

Nagy port kavart az eset, ugyanis felmerült többekben, hogy ezek az állapotok mar a kamerák előtt is megtörténnek, és a bevándorló csürhe egyáltalán nem zavartatja magát. Ez vár majd mindenkire, mindenhol néhány éven belül?

OSZD MEG másokkal is!

érdekes hihetetlen érdekesség bizarr feltáró botrányos


Megtekintések száma: 69679

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet