ÉLŐ, egyenes adásban teleportált a semmibe egy nő! - VIDEÓ

2021. szeptember 15., szerda
Szerinted mi történt? Tényleges teleportáció, vagy valami más?

Egy tévés interjú során, élőben tűnt el egy nő a nézők szeme láttára. paranormális jelenség, vagy optikai illúzió?

Egy videó került fel a netre, melyen egy ismeretlen nő a háttérben fogja magát, és csak úgy eltűnik az intetjú közben. Mindezt élő adásban tette.

A kámforrá vált asszony alaposan felbolygatta az internetet, rengetegen találgatják, hogy mi történhetett. paranormális jelenséget sikerült lencsevégre kapni, vagy csupán a szemünk játszik velünk?

Az interjút a koppenhágai reptéren készítették. Az előtérben egy férfit láthatunk, akit épp interjúztatnak. Azonban nem ő az érdekes a videón, hanem az a nő, aki baloldalt a háttérben áll.

Egy másik nő halad keresztül a csomagjaival a háttérben, majd mire elhalad az álló nő előtt, az a következő pillanatban hirtelen kámforrá válik.

Sokan azt állítják, hogy paranormális magyarázat álla háttérben, és a nő valóban eltűnik, egyfajta teleportáció meg végbe a kamerák előtt.

Más, - sokkal szkeptikusabb - szemlélődők szerint pusztán a véletlen és némi optikai illúzió játszik közre a szokatlan jelenségben.

A rejtélyes nő ugyanis pont akkor kezd el elindulni abba az irányba, melybe a másik nő is halad előtte, így lényegében az elhaladás után végig a takarásában van, így nem látni.

OSZD MEG másokkal is!

paranormál érdekes hihetetlen megmagyarázhatatlan ijesztő teleportáció


Megtekintések száma: 120449

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet