Élő tévériportban hazudott a Monsanto egyik lobbistája: mikor számon kérték, mérgesen elviharzott! GMO, az “szép új jövő”?

2019. április 13., szombat




Élő tévériportban hazudott a Monsanto egyik lobbistája: mikor számon kérték, mérgesen elviharzott! GMO, az “szép új jövő”?Azt állította, hogy a Monsanto vegyszere olyan biztonságos, hogy akár inni is lehetne belőle.

A riporter ezt ki is akarta vele próbáltatni, mire a szakértő mérgesen felállt és faképnél hagyta!

Ennyit a Monsanto őszinteségéről?

Mit hazudozhatnak a GMO termékek kapcsán?

A génmódosított vetőmagjairól elhíresült amerikai agráróriás, a Monsanto lobbistája azzal hencegett még annak idején a francia érdekeltségű Canal+ csatorna riporterének, hogy a cég gyomirtója nemhogy nem okoz rákot, de veszélytelen az emberekre.

Amit szerinte az is bizonyít, hogy hiába isszák, senki nem tud vele öngyilkos lenni.

Arra azonban nem számított, hogy a riporter felajánl neki egy pohárral a gyomirtóból.

“Nem vagyok idi*ta, maga balf*sz” – utasította vissza rendkívül képmutató módon a az ajánlatot, majd félbeszakította az interjút.

Látható, hogy kirohanása mennyire sokat elárul erről az egész Monsanto, és GMO jelenségről, és hogy az emögött álló emberek, és „szakértők” állításai, kutatásai mennyire hitelesek.

Sokak szerint a Monsanto mára már a legtöbb amerikai farmert ellehetetlenítette, csak azért hogy az általa gyártott gyomirtókat használják a természetes módszerek helyett, és az általa előállított génmódosított kukorica élvezzen mindenek felett előnyt a hagyományos kukorica fajtákkal szemben.

OSZD MEG másokkal is!

egészség életmód GMO monsanto


Megtekintések száma: 52839





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet